Joel Hoekstra de la Whitesnake a stat de vorba cu prietenii nostri de la Rock FM

Whitesnake revin in Romania pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour! In deschidere vor urca pe scena cei de la Siska.
 
Prietenii nostri de la Rock FM au stat de vorba cu Joel Hoekstra, chitaristul formatiei. Au vorbit despre noul album, despre proiectele sale si bineinteles despre David Coverdale.
Mai jos aveti un extras din interviu.
 
Rock FM - Noul disc a fost intarziat cu aproape un an. Am vorbit la radio mereu despre asta si cum anuntam o noua data, hop venea un nou comunicat care il mai amana putin. Care a fost problema?
 
Joel Hoekstra - Am inregistrat in doua etape. Din pacate dupa prima transa de piese David s-a imbolnavit. A durat destul de mult pana si-a revenit. Nu a fost ceva grav, insa trebuia sa aiba gatul in stare perfecta. Apoi, ca si cum nu eram destul de in urma cu lucrul, programul in care lucram a crapat. A inceput sa dea niste erori. Era sa pierdem toata munca. A trebuit sa aducem niste specilisti sa ne rezolve softul. Am trait momente grele. (rade) Asta a fost toata povestea.
 
Rock FM - Ai cantat alaturi de o multime de artisti (Trans Siberian Orchestra, Cher, Night Ranger, Amy Lee, Jeff Scott Soto). Ce te-a facut sa li te alaturi celor din Whitesnake?
 
Joel Hoekstra - In primul rand catalogul lor. Adica este o sansa unica sa poti canta seara de seara piesele Whitesnake. Alaturi de ei am putut sa vizitez lumea, sa vad multe locuri, tot datorita lor ma intorc in Romania. Pe de alta parte am vrut sa cant alaturi de niste muzicieni legendari - David Coverdale, Tommy Aldridge, Reb Beace
 
Cititi restul interviului aici:
 
Asadar, inca putin si ne vedem cu legendarii Whitesnake la Arenele Romane din Bucuresti.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
- VIP (cu loc) -349 lei in presale si 370 la intrare + taxe 10 lei 
- Teren (fara loc, in fata scenei) - 259 in presale si 270 la intrare + taxe 10 lei
- Acces General Limited View - 139 presale si 170 lei la intrare + taxe 10 lei
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: