Deathcore german la Rockstadt Extreme Fest 2019 - Walking Dead On Broadway

WALKING DEAD ON BROADWAY este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la bazele cetatii Rasnov.

Infiintat in Leipzig in 2009, grupul deathcore si-a dedicat cariera muzicala unui credo indraznet: cautarea neobosita a celor mai curajoase si inalte moduri de manifestare ale expresiei artistice, fara a face compromisuri, la fel cum Broadway-ul reprezinta simbolul calitatii in arta teatrala americana.


Desi stau in principal sub semnul genului deathcore, lucrarile Walking Dead On Broadway refuza sa se incadreze intr-un anumit stil prin imbinarea tonalitatilor dure, a schimbarilor alerte de ritm ale genului deathcore cu rifuri complexe de death metal, toate unite intr-o abordare moderna si fara compromis, care le va asigura o lunga cariera de succes, conform unuia de review-urile facute trupei de cunoscuta publicatie muzicala Loudersound.com


Albumul de debut, „Welcome To Corpse Wonderland” (2012), a fost bine primit de critica de specialitate, asigurandu-le la scurt timp prezenta la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri, precum: Wacken Open Air, With Full Force sau Summer Blast, si locul in turnee alaturi de nume importante, ca: Suicide Silence, Caliban, Eskimo Callboy sau Whitechapel.

Cel de-al doilea album al WDOB, „Slaves”, aparut in 2016 sub Nuclear Blast/ Arising Empire, a continuat traseul muzical al trupei, presarat de sound-uri dure, ritmuri alerte si versuri ce exprima angoasele si suferintele lumii in care traim. Noul material a fost urmat de un turneu in Germania, Austria, Elvetia si Franta si de intrarea in studio pentru inceperea lucrului la cel de-al treilea album, „Dead Era”, menit sa scoata la lumina scheletii ascunsi in negura istoriei si sa marcheze sfarsitul erei deathcore pentru formatie.

Link melodie Walking Dead On Broadway: http://bit.ly/2QSPKKa


La Rockstadt Extreme Fest 2019, Walking Dead On Broadway (GER) va urca pe scena de la poalele Cetatii Rasnov, alaturi de: Katatonia (Suedia), Onslaught (Marea Britanie), Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda), OMEGA DIATRIBE (Ungaria) si ARCHAIC (Ungaria). Noi nume de pe scena muzicala internationala vor fi anuntate in curand.


Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro.

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov - terenul de Biatlon de la baza cetatii.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019: http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent

0 comentarii: