Death metal american la Rockstadt Extreme Fest 2019 - Six Feet Under pentru prima data in Romania

SIX FEET UNDER (SUA) vin pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la bazele cetatii Rasnov.

Unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate nume de pe scena death metal internationala, Six Feet Under a aparut in 1993, in Tampa (Florida) ca proiect personal al lui Chris Barnes (vocalist al Cannibal Corpse la acel moment), impreuna cu Allen West (Obituary).

Six Feet Under a luat nastere din dorinta de a contura un proiect muzical de death metal care sa nu fie doar despre viteza si blast beats, ci sa includa si abordari mai groovy sau fragmente muzicale mai lente ori ritmuri mai echilibrate decat cele intalnite in mod obisnuit la trupele death metal. Desi mai putin socante fata de versurile Cannibal Corpse, temele abordate de Chris sunt la fel de actuale – violenta, subiecte politice, critica guvernului sau alte subiecte aflate pe agenda publica.

Cu 12 albume la activ, trupa a fost inclusa in top 4 cel mai bine vandute formatii de death metal americane, potrivit Nielsen Soundscan, ajungand in Billboard Charts chiar cu albumul de debut numit „Haunted” (1995).
Albumul cu numarul trei, „Maximum Violence” (1999), un material plin de forta, ritmuri alerte, animate de versuri virulente, a fost foarte bine primit de public si de critica de specialitate, fiind vandut in peste 100.000 de exemplare in intreaga lume, un rezultat ce nu fusese atins de multa vreme de vreo trupa de death metal.

Melodia Six Feet Under: http://bit.ly/2MFHpuE

La Rockstadt Extreme Fest 2019, Six Feet Under (SUA) va urca pe scena de la poalele Cetatii Rasnov alaturi de: Walking Dead On Broadway (Ger), Katatonia (Suedia), Onslaught (Marea Britanie), Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda), OMEGA DIATRIBE (Ungaria) si ARCHAIC (Ungaria). Noi nume de pe scena muzicala internationala vor fi anuntate in curand.

Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro.

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov - terenul de Biatlon de la baza cetatii.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent

0 comentarii: