Bijuterii Kalmuxi particia la Green Fair

Bijuterii Kalmuxi, cel mai fresh brand autohton de bijuterii handmade, debuteaza in perioada 8 – 9 Octombrie pe piata de profil prin prezenta la editia cu numarul 38 a Green Fair, ce va avea loc la Gradina Green Hours, Calea Victoriei nr.120.


Bijuterii Kalmuxi este o creatie a tinerei artiste Elisa Kalmuski, care a pornit la drum prin dorinta de a bucura oamenii prin culori si creativitate ce imbina atat unicitatea cat si atentia la detaliu. Prin urmare, daca iti doresti o “picatura” de culoare in pragul toamnei, cu siguranta vei sti sa apreciezi creatiile ei.

Avand in portofoliul sau cercei, brose, pandantive si inele, Bijuterii Kalmuxi isi propune sa fie una din principalele alegeri ale accesoriilor atat pentru tinutele casual cat si pentru momentele in care evenimentele la care participati impun o tinuta sobra. Astfel, fie ca este vorba despre o iesire in oras cu prietenii sau o cina de afaceri, creatiile Elisei te vor insoti in fiecare moment si iti vor dezvalui atat latura jucausa, cat si una plina de bun gust.

Pline de culoare si dinamism, unice, create cu o deosebita atentie la detaliu si reflectand constant dorinta artistei de a face oamenii mai zambitori si de a aduce fericire in viata lor, Bijuteriile Kalmuxi se anunta a fi unele din cele mai interesante accesorii ale acestei toamne.

Green Fair este o expozitie cu vanzare de creatii handmade, gazduita lunar in Gradina Green Hours din Bucuresti, calea Victoriei 120. Este o intalnire cu tinerii artisti si creatiile lor, un schimb de idei in atmosfera boema a gradinii...

Va asteptam la targ…..dar, inainte ne puteti gasi si pe Facebook.

Green Fair - http://greenfair.blogspot.com/
Bijuterii Kalmuxi - http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002905199052

Multumiri organizatorilor Green Fair pentru invitatie si Laura Sacagiu pentru minunatul afis.

0 comentarii: