Alt Barbat. Alta femeie in Club La Scena

Pe 3 noiembrie, la Teatrul Arca, Clubul La Scena (Str. Calarasi nr 55) vom juca un spectacole in scop caritabil, pentru colegul nostru Mircea Anca, bolnav de leucemie.
Pe 3 noiembrie la ora 20 "Alt barbat.Alta femeie" un scenariu de Adelaida Zamfira si Nicolae Nastasia, in regia lui Nicolae Nastasia.
Rezervarile se pot face telefonic dupa ora 13 la numarul de telefon 0727.795.380 pana la ora 19.30 sau online www.lascena.ro.

Un spectacol despre pierderea şi regăsirea identității în doi, un spectacol despre relație.. Momentele se succed şi fiecare ilustrează o poveste în care te regăseşti, de la realitatea cotidiană a fiecăruia caracterizată printr-un realism acut, până la transpunerea totală la nivelul imaginației: de la liftieră la regină, de la bărbatul din parc la Superman.

“Alt bărbat.Altă femeie” - un scenariu original, bazat pe forța limbajului non-verbal, care îmbină momentele de sensibilitate cu mult umor, prin tehnica gagului.

Un spectacol cu Adelaida Zamfira si Nicolae Nastasia, cel care semneaza de asemenea şi regia spectacolului. Coregrafia aparține Andreei Duță. Costumele sunt realizate de Mihaela Minu, accesoriile de THEjeweller.

0 comentarii: