Crazy Halloween la The Light Cinema

Crazy Halloween la The Light Cinema
Pe 29 octombrie va invitam la o noapte nebuna cu filme 2D/3D si super crazy party la The Light Bar.
Incepem sambata 29 octombrie ora 23.50 si ne distram pana in zorii zilei de duminica!


Va asteptam costumati si machiati cat mai Crazy! Fa-ti o poza in cinema la acest eveniment cu costumatia ta Crazy, posteaz-o pe wall-ul The Light Cinema si ai sansa de a castiga o invitatie dubla la film.
Pana pe 4 noiembrie noi ne vom vorbi si ne vom sfatui si vom alege cele mai crazy poze! Oferim 10 invitatii duble la filme 2D/3D!

In plus, ca sa trecem cu bine de aceasta noapte, am semnat un pact cu strigoii: ei nu vor intra in cinema daca reusim sa adunam cat mai multi dovleci!
Adu-ne un dovleac si noi iti facem o surpriza delicioasa!
Eveniment interzis minorilor!

Cu 30 lei ai acces nelimitat la orice film 2D/3D pe parcursul intregii nopti si la petrecerea de la The Light Bar.
Biletele s-au pus deja in vanzare la casele de bilete The Light Cinema! La acest eveniment nu se pot face rezervari.
Vei avea ocazia sa vezi intr-o singura noapte: 
Casa de vis - Will Atenton este un editor de carte care isi lasa slujba din New York pentru a se muta impreuna cu sotia sa, Libby si cu cele doua fetite ale sale intr-un orasel izolat din New England. Dar nici nu apuca sa se instaleze bine in noua lor viata, cand descopera ingroziti ca noul lor camin a fost scena crimei pentru o mama si copiii ei. Intregul oraş e convins ca vinovat e sotul care le-a supravietuit.

Noaptea Rechinilor 3D - Un weekend in pustietatea din Golful Louisiana se transforma intr-un cosmar pentru sapte tineri, care se vad atacati de rechini.

Pericol nevazut - Aparitia unui virus cumplit, care se raspandeste cu o viteza fulminanta si are puterea de a ucide in cateva zile, starneste groaza peste tot in lume. Comunitatea medicala mondiala este depasita de situatie: oamenii de stiinta nu reusesc sa gaseasca un antidot iar in tot acest timp, oamenii de rand incearca si ei sa gaseasca o cale de supravietuire, intr-o societate distrusa de cumplita molima.

Destinatie finala 5 3D - In Destinatie finala 5, Moartea este dezlantuita de premonitia unui om care isi salveaza colegii de la pieire cand un pod suspendat se prabuseste. Insa acesti nefericiti nu ar fi trebuit sa scape cu viata si intra intr-o cursa cumplita impotriva timpului.

Noapte de groaza 3D - Remake al comediei horror clasice din anii 80, in care Charlie Brewster il suspecteaza pe noul sau vecin Jerry Dandridge ca e vampir. Cum nimeni nu-l crede, Charlie apeleaza la Peter Vincent, ucigasul de vampiri din serialul sau TV preferat.

Concurs Crazy Halloween: Daca ne sperii, te lasam sa intri gratis!!!
Fa-ti o poza costumat(a) sau machiat(a) cat mai crazy/horror posibil, posteaz-o pe wall-ul nostru, aduna minimum 15 like-uri si noi vom alege 10 cele mai crazy poze. Premii: Fiecare castigator va primi din partea The Light Cinema cate un voucher care ii va oferi accesul gratuit pt 1 pers la Crazy Halloween si un Meniu Just ME (Popcorn mediu + bautura racoritoare 0,5l). In data de 27 octombrie 2011 vor fi desemnati cei 10 castigatori. Perioada desfasurare concurs: 20 – 27 octombrie 2011.

0 comentarii: