Promotie biletele pentru Lord of the Dance

Devenit traditie, programul „Promotia Saptamanii” aduce saptamanal reduceri la unul din   evenimentele aflate la vanzare. Pentru prima oara de la lansarea acestui program, promotia se va desfasura in cinci orase: Bucuresti, Iasi, Brasov, Sibiu si Targu Mures, pentru toate cele 6 reprezentatii ale spectacolului ’’Lord Of The Dance’’!

Si tot in premiera, reducerea de 15% cuprinde saptamana aceasta patru categorii de pret: 150 lei, 200 lei, 250 lei si 300 lei.

Saptamana aceasta este una speciala deoarece ne viziteaza capitala doi dintre dansatorii celebrei trupe a lui Michael Flatley: Andrea Kren si Zoltan Papp - interpretii rolurilor „Don Dorcha”- The Dark Lord si „Little Spirit”. Desi ne viziteaza tara pentru o perioada relativ scurta (11 si 12 octombrie), cei doi dansatori ne vor introduce in lumea plina de magie a spectacolului denumit „noua minune a lumii moderne”. Organizatorii evenimentului doresc sa faca o surpriza tuturor fanilor Lord Of The Dance, astfel incat in perioada 13-16 Octombrie 2011 patru categorii de pret intra in promotie si sunt supuse reducerii!

Oricine cumpara in perioada 13-16 octombrie un bilet la reprezentatiile LORD OF THE DANCE din Bucuresti din 5 noiembrie (ora 16.00 si ora 20.00) de la Sala Palatului, va beneficia de un pret mai mic cu 15%  la categoriile de pret: 150 lei, 200 lei, 250 lei si 300 lei.

In plus, daca cineva doreste sa faca o supriza cuiva care locuieste intr-unul din orasele in care vor avea spectacole cei de la Lord Of The Dance (Brasov, Iasi, Sibiu sau Targu Mures), aceste reduceri sunt valabile si pentru orasele mentionate mai sus si beneficiaza de aceeasi reducere: 15%. Biletele reduse se pot cumpara din orice punct de vanzare BILETOO.

Pentru Bucuresti, aceasta promotie este valabila de joi pana duminica inclusiv, (13-16 octombrie 2011) si este disponibila  in urmatoarele puncte de vanzare: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro. Exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate ulterior de catre client de la punctele de vanzare mentionate mai sus.

Preturile biletelor pentru reprezentatiile din Bucuresti (ora 16.00 si ora 20.00) sunt urmatoarele:
- 500 lei: Loja Oficiala
- 350 lei: categoria VIP
- 300 lei: categoria 1 (pret intreg) –> cu reducerea de 15 % cumparatorul plateste doar 255 lei
- 250 lei: categoria 2 (pret intreg) –> cu reducerea de 15 % cumparatorul plateste doar 212,5 lei
- 200 lei: categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
- 150 lei: categoria 4 (pret intreg) –> cu reducerea de 15 % cumparatorul plateste doar 127,5 lei
- 100 lei: categoria 5

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

     ~~Turneul LORD OF THE DANCE va avea loc in perioada 5-10 Noiembrie 2011 si va trece prin Bucuresti, Iasi, Brasov, Sibiu si Targu Mures in datele de 5, 6, 8, 9 respectiv 10 Noiembrie. Turneul este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.~~

0 comentarii: