Lansarea colectiilor toamna-iarna

Lansarea colectiilor toamna-iarna 2011-2012 semnate de designerii Florin Dobre, Mirela Diaconu si Rhea Costa
Sambata, 8 octombrie 2011, de la orele 15.00, la magazinul People's Fashion Galery din AFI Palace Cotroceni, va avea loc evenimentul de lansare a noilor colectii de toamna-iarna 2011-2012, semnate de designerii Florin Dobre, Mirela Diaconu si Rhea Costa, urmat de un cocktail party in incinta magazinului.

Petrecerea dedicata evenimentului va incepe de la orele 23.00, la Fratelli EspressoBar, str. Nicolae Golescu nr. 5 (in spatele Ateneului Roman). 
Va asteptam sa fiti alaturi de noi!
Despre colectiile designerilor:
Florin Dobre
Prezentata in decorul boem al magazinului Thomas Antiques, in luna decembrie a anului trecut, colectia “Once upon a time...”, semnata de designerul Florin Dobre continua ca si linie de croi in stilul sau caracteristic. Vedetele raman pantalonii slim, sacourile, pulloverele si mantourile fiind cambrate si urmand cu lejeritate linia corpului. Materialele folosite sunt stofa, lana si casmirul, iar culorile predominante sunt negrul, albul si cateva  accente de rosu, roz si mustar sau galben. Piesa centrala a colectiei sunt costumele in dungi, inspirate din tinutele gangsterilor americani din anii '20, dar adaptate la modernitate.
Mirela Diaconu
Mirela Diaconu a imbinat croiurile lejere si simple cu drapaje, fronseuri, pliuri si cute cu accent pe proportii, pe detaliile siluetei, pe volume care confera libertate corpului. In acelasi timp silueta se imbraca usor pentru un sentiment de relaxare si visare.  Materialul de bază uitlizat în această colecţie este mătasea, prinn intermediul căreia designerul a dorit să ne inspire sentimentul de graţie şi linişte. Alături de mătase, voalul a fost folosit pentru a accentua şi mai mult senzaţia de plutire, însă, cu toate acestea, colecţia nu ar însemna nimic fără combinaţia cu organza, regina volumelor şi a efectelor speciale. Culorile alese de Mirela Diaconu sunt pasteluri care îmbracă corpul gol asemenea aşternutului de pe pat. Toate acestea sunt combinate cu imprimeuri originale, simbolice pentru obiectele personale, şi sugestii ale sentimentului de deja-vu.
Rhea Costa
Colectia 50.60 semnata Rhea Costa este un exercitiu stilistic care are la baza o tehnica riguroasa, cu linii ferme si nuante romantice. Pentru toamna-iarna au fost combinate stofa cu matasea si culori neutre cu nuante puternice de grena, mov, rosu, ciclamen, in noua directie aristocrata extrem de in trend sezonul viitor. Colectia 50.60 - Rhea Costa toamna-iarna 2011-12 - a fost prezentata la Bucuresti, in cadrul Galei Avanpremiere.

0 comentarii: