Litera si Avon te invita la lansarea "Spune nu cancerului!"

Litera și Avon Cosmetics România au plăcerea să vă invite miercuri, 26 octombrie, ora 18:30, la lansarea volumului Spune nu cancerului de Patrick Holford și Liz Efiong. Evenimentul va avea loc în zona de carte din hypermarketul Cora (Sun Plaza).

La eveniment ne vor fi alături Simona Bălănescu, realizator și prezentator TV, Victoria Asanache, director executiv Fundația Renașterea, Raluca Kisescu, director marketing Avon Cosmetics România și Mihaela Moroșanu, redactor coordonator Litera.

În prezent, numărul cazurilor de cancer este într-o creștere alarmantă, iar stilul nostru de viață și modul de alimentație modern nu fac decât să agraveze această situație. Patrick Holford, cunoscut specialist în nutriție, este un susținător al ideii că multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu diete și suplimente nutriționale decât cu medicamente și că medicina modernă a devenit prea dependentă de acestea. Cartea sa Spune nu cancerului le oferă sfaturi atât celor care vor să prevină apariția bolii, cât şi celor care vor să ştie ce ar trebui să mănânce și care sunt suplimentele nutriționale potrivite dacă au cancer sau dacă vor să împiedice reapariţia acestuia. Un sprijin foarte necesar în lupta cu diagnosticul care induce teama cea mai mare în sufletele pacienților!

Te aşteptăm cu surprize pregătite împreună cu partenerii noştri Avon Cosmetics România!

0 comentarii: