Promotie bilete concert Nana Mouskouri si Demis Roussos

 Saptamana aceasta, biletele la concertele Nana Mouskouri si Demis Roussos sunt mai ieftine!

     „Promotia Saptamanii” de la BILETOO.ro aduce in perioada 27-30 Octombrie 2011 reduceri la biletele pentru concertele mentionate mai sus! Pentru cele doua concerte, reducerile se aplica astfel:
Nana Mouskouri:
- reducere de 15% la categoriile 200 si 300 lei
- reducere de 20% la categoria 400 lei

Demis Roussos:
- reducere de 15% la categoria 150 lei
- reducere de 20% la categoria 250 lei

     Oricine cumpara in perioada 27-30 Octombrie 2011 un bilet la concertul „NANA MOUSKOURI” sau la „DEMIS ROUSSOS”, va beneficia de aceste reduceri! Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (27-30 Octombrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

     Concertul „Nana Mouskouri” va avea loc pe 4 decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti! Nana Mouskouri a reusit sa scrie istorie in muzica internationala, vanzand peste 400 milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai tuturor timpurilor! La concertul din Bucuresti, isi va incanta fanii cu piese precum: ”Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream”.
     Preturile biletelor pentru concertul Nana Mouskouri sunt urmatoarele:
500 lei – Categoria VIP
400 lei – Categoria 1 (pret intreg) –> cu reducerea de 20%, cumparatorul plateste doar 320 lei
300 lei – Categoria 2 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 255 lei
200 lei – Categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
150 lei – Categoria 4
100 lei – Categoria 5


     Concertul „Demis Roussos„ va avea loc pe 20 decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti! Acest concert ne va dezvalui bucuria si spiritul sarbatorilor de iarna! Artistul grec va canta piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: “Forever and Ever”, “My Friend the Wind”, “Zorba”, “Goodbye, My Love, Goodbye”, “Someday”, “Lovely Lady of Arcadia”. Piese precum “Silent Night”, “Amazing Grace”, “Ave Maria”, “Mary’s Boy Child”!
     Preturile biletelor pentru concertul Demis Roussos sunt urmatoarele:
300 lei – Categoria VIP
250 lei – Categoria 1 (pret intreg) –> cu reducerea de 20%, cumparatorul plateste doar 200 lei
200 lei – Categoria 2
150 lei – Categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
100 lei – Categoria 4
  50 lei – Categoria 5

     Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

     ~~Concertele NANA MOUSKOURI si DEMIS ROUSSOS sunt organizate de Project Events colaborare cu European Event Service.~~

0 comentarii: