Wanda te invita la Fuck Halloween

Hai sa fim rai anul asta si sa dam cu Halloweenul de pamant alaturi de Rock’n Rolla Girl (DJ Wanda) si Dance FM.
Doar la 1001 Nopti Lounge & Club vom rupe ritmurile, sparge boxele si vom denatura toate miturile de Halloween. Vrei sa reinventezi acest concept alaturi de noi? Te asteptam la Privilege Sound sa ridicam ziduri de distractie. 
Fascinata de muzica inca din copilarie, DJ Wanda a studiat chitara-bass si canto. In 2000 devine prima femeie DJ din Romania si de atunci are colaborari cu DJ de prima marime mondiala, precum Deep Dish, John Digweed, Carl Cox, Lee Burridge, Chris Gayner, Hybrid, Danny Howells si altii.
Totodata si producator muzical, Wanda a colaborat si cu Parks’s si Wilson, Leama & Moore, Chris Tarrentella-Bourne (Rip Records), Onirika (Disco Piu) etc.

Anul 2009 ne-o dezvaluie pe Wanda intr-o noua ipostaza: aceea de autor al primului ei album solo, in care distingem un sound synth-pop, cu puternice influente de British electro-pop/dance.
Pe langa stilul urban gen Dorothy glam rock, Wanda isi pune in valoare muzica si prin mesajelele subliminale si subtile din textele pieselor sale, mesaje sunt sustinute cu forta si personalitatea ei de Rock’n Rolla Girl.
Asa ca am ne-am chinuit un pic s-o rapim pentru o seara, s-o aducem intr-o locatie deosebita, aproape de Parcul Cismigiu si de toate “basmele” din centrul orasului, la 1001 Nopti unde un nou concept Lounge & Club va va speria cu bauturi schimonosite, lumini si atmosfera impaienjenite precum si sunete taioase!
29 octombrie, ora 23:00
Str. Ion Brezoianu, nr.18
Rezervari: 0746 17 11 11

0 comentarii: