BiMS live la Clubul Taranului - 29 noiembrie



Pentru cei care aşteaptă cu nerăbdare un concert Butterflies in My Stomach (BiMS) le spunem că acest lucru bun se va întâmpla joi seara în Bucureşti, la Clubul Ţăranului!

BiMS îşi vor deschide aripile muzicale pentru a prezenta publicului atât piesele cunoscute (Tricoul, Million Dollar Baby, Another You, Lucrurile bune) cât şi piesele noi, a căror amprentă e la fel de specială şi elegantă ca toată muzica “fluturilor din stomac”.

Cei 5 artişti care vă ajută să auziţi cum cântă fluturii – Catrinel, Bujor, Meghi, Laurentze şi John – promit că joi noaptea, în Ajunul Sfântului Andrei, niciun spirit rău nu va fi în jurul vostru. E îndeajuns să vă deschideţi sufletul, să zâmbiţi şi să dansaţi alături de ei şi toate duhurile vor fugi speriate de magia pe care muzica BiMS o crează în sufletul celor care ştiu să vibreze....

Cu glas de fluturi frumos, cu cîntece noi şi cu minunate bătai de aripi, vă invităm la concertul trupei Butterflies in My Stomach. Joi, 29 noiembrie, ora 22:00, în Bucureşti, la Clubul Ţăranului!

 

Accesul se va face pe bază de bilet (25 de lei), disponibil la intrarea în club.

0 comentarii: