Evetim lanseaza voucherul cadou

Eventim, liderul pietei de ticketing din Romania, lanseaza voucherul cadou, un instrument modern, cadoul pefect pentru cei dragi, colegi sau parteneri de afaceri. Voucherul Eventim ofera celui care îl primeste posibilitatea de a-si achizitiona bilete la oricare dintre evenimentele listate pe site-ul eventim.ro. Astfel, posesorul sau poate opta pentru a merge cu familia la un spectacol de opera, la un concert rock sau la un meci, alaturi de prieteni.
 
De la copii pentru parintii care nu reusesc niciodata sa ajunga la spectacolul dorit, sau de catre parinti tinerilor care asculta Rammstein sau Metallica inchisi in camera lor, de la "gasca" pentru prietenul care cumpara intotdeauna  bilete pentru tot grupul, de la departamentul de resurse umane pentru "Cosul de Craciun" al angajatilor sau pentru partenerii de afaceri, voucherul cadou Eventim poate fi oferit in toate ocaziile, fara riscul de a aprecia gresit gusturile sau dorintele celor care il primesc, lasandu-le libertate deplina in a alege dintre miile de evenimente pe care Eventim le pune la dispozitia spectatorilor, exact pe cele la care vor sa participe.
 
Voucherul are forma unui tichet valoric si se poate achizitiona exclusiv prin comanda pe site-ul eventim.ro. Valoarea sa este fixata de catre cumparator, iar termenul de valabilitate in care voucherul poate fi folosit este de un an. Se asigura astfel maxima flexibilitate pentru cumpararea de bilete la oricare dintre evenimentele culturale, muzicale sau sportive ale anului.
  Cum functionează voucherul
Voucherul cadou Eventim poate fi cumparat si folosit doar online pe site-ul eventim.ro. Folosirea sa este foarte simpla. Astfel, se alege evenimentul vizat, se selecteaza numarul de bilete dorit, iar biletele se trimit la "Cosul de cumparaturi". In aceasta pagina se introduce codul voucherului si apoi se apasa butonul "Aplica".
In cazul in care tichetul valoric acopera mai mult decat suma totala a comenzii, valoarea restului va fi salvata in codul voucherului si acesta poate fi utilizat la o comanda viitoare. In cazul in care suma totala a comenzii este mai mare decat cea de pe tichetul valoric, diferenta poate fi achitata folosind un card de debit sau de credit.
           
Mai multe informatii, precum si termenii de utilizare ai voucherului Eventim puteti afla accesand eventim.ro/voucher.

0 comentarii: