Celelalte Cuvinte, din nou pe scenele din tara


Mai sunt doar câteva zile până ce trupa legendă a rock-ului românesc se va întoarce din nou pe scenele de club din mari orașe ale țării. Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va susține un concert la Arad, iar în ziua imediat următoare, vineri 16 noiembrie, la Timișoara.

Concertul din Arad va avea loc în Club Flex, iar interesul publicului este deja unul ridicat. Celelalte Cuvinte i-a obișnuit pe fanii trupei și pe iubitorii muzicii rock în general, cu prestații live de excepție, iar evenimentul de joi are loc la circa doi ani de la ultima apariție a formației în orașul de pe Mureș. Biletele pentru concert vor putea fi achiziționate la intrarea în club.

În ziua imediat următoare, gazdă primitoare va fi Setup Venue & Club din Timișoara. Celelalte Cuvinte se întoarce cu drag în Timișoara, oraș de suflet în care trupa s-a consacrat la începutul anilor '80. Cei mai vechi fani ai trupei își aduc aminte cu plăcere că un prim concert al formației, susținut la Casa de Cultură a Studenților, este considerat actul oficial de naștere a trupei.

Celelalte Cuvinte își invită fanii și iubitorii muzicii rock la concerte având de partea sa o tehnică instrumentală desăvârșită, măiestria câștigată în cele peste trei decenii de activitate neîntreruptă și piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum să lipsească dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numără Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).

0 comentarii: