O luna in Thailanda - din 16 noiembrie in cinematografe


Parada Film va lansa în cinematografe, vineri 16 noiembrie, pelicula O lună în Thailanda – debutul în lungmetraj al regizorului Paul Negoescu.

O lună în Thailanda” spune povestea lui Radu (Andrei Mateiu) care, în noaptea Anului Nou, descoperă că nu e mulțumit de viața lui sentimentală și decide să se despartă de prietena sa, Adina (Ioana Anastasia Anton). Pornește într-o călătorie prin cluburile și petrecerile bucureștene în căutarea fostei iubite (Sînziana Nicola). Dar este oare ea femeia de care Radu are nevoie cu adevărat?

Din distribuţie mai fac parte actorii: Tudor Aaron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Răileanu, Ionuț Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotleț, Ștefan Munteanu, Simona Ghiță.

O lună în Thailanda” va rula în prima săptămână  în București și în alte 12 orașe. În capitală filmul va putea fi văzut la Cinema City Cotroceni (AFI Palace Cotroceni), Cinema City Sun Plaza (Sun Plaza Berceni), Movieplex (Plaza Romania Militari), Hollywood Multiplex (București Mall Vitan), Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City). În Cluj-Napoca, lungmetrajul de debut al regizorului Paul Negoescu va rula la Cinema “Florin Piersic”, Odeon Cineplex (Polus Center), Cinema City Cluj (Iulius Mall). În plus, filmul va fi proiectat tot din prima săptămână la Cityplex Constanța (Tomis Mall), Cityplex Brașov (Eliana Mall), Cityplex Tulcea (Coral Plaza Mall), Cinema Patria Craiova, Cinema Arta Târgu-Mureș, Cinema Premiera Ploiești, Eurocinema Vaslui (Silver Mall), Cortina Digiplex Oradea (Oradea Shopping City), Cinema City Arad (Atrium Mall), Cinema Slatina, Cinema Dacia Bistrița.

O lună în Thailanda” va avea premiere de gală în prezența echipei joi, 15 Noiembrie, la Cinema Pro București, vineri 16 Noiembrie la Cinema “Florin Piersic” Cluj-Napoca, vineri 23 Noiembrie la Cityplex Brașov,  sâmbătă 24 Noiembrie la Teatrul Național din Timișoara.

Paul Negoescu a participat anul acesta, cu debutul său în lungmetraj - "O lună în Thailanda" – la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, în secțiunea “Settimana della Critica”; Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur, în competiția “Emile Cantillon”; la Festivalul de Film de la Zurich în competiția oficială; la Festivalul Noului Cinema de la Montreal, în selecția internațională; în competiția oficială a Festivalului de film de la Cottbus dar și în selecția internațională a Festivalului Internațional de Film de la Salonic.

Filmul "O lună în Thailanda", o producţie Hi Film, în co-producție cu Abis Studio, este realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei și cu participarea HBO România.

"O lună în Thailanda" a fost dezvoltat în cadrul CineLink la Festivalul de Film de la Sarajevo și în cadrul atelierului Premiers Plans coordonat de actrița Jeanne Moreau, iar scenariul filmului a fost finalist al concursului HBO.

Distribuit de Parada Film.
Văzut de Radio Guerrilla
Susținut de Cinemagia, PORT.ro

0 comentarii: