Total Riot concerteaza alaturi de Brujeria in Silver Church

Total Riot este o formatie din Atena, Grecia a carui stil poate fi catalogat drept tribal thash.

Formatia a luat nastere in 2005 iar pana in  momentul de fata a avut ocazia de a concerta si sustine turnee alaturi de Ill Nino si Breed 77, urmat de aparitii la Wacken Open Air sau Sonisphere 2011.

Folosind diverse instrumente etnice, muzica Total Riot devine provocatoare si intensa, urmarind o abordare live tribala si nonconventionala, una din cele mai interesante aparitii in scena metal underground.

Vino pe 20 decembrie la Silver Church, Bucuresti sa-i vezi pe:
BRUJERIA - Death metal (membri din Arch Enemy, Napalm Death, Carcass)
DOMINATION - Pantera tribute band (membri din Negura Bunget, Vita De Vie)
TOTAL RIOT - Tribal metal, Grecia
ROCK N GHENA - hardcore metal, Romania


Sub semnul Mighty Owl Apocalypse 2012, Brujeria vor concerta pe 20 decembrie in clubul Silver Church din Bucuresti, show-ul urmand a se incheia in primele momente ale zilei de 21 decembrie, data fatala pentru omenire.

Ce poti spune despre Brujeria? Sau mai bine zis, ce stim despre acesti muzicieni mascati din sudul Mexicului? Numele Brujeria provine din magia neagra folosita de traficantii de droguri mexiani pentru a inspira frica in randul comunitatiilor religioase.

Se spune ca acesti traficanti satanici, criminali au decis sa formeze Brujerismo, propriul brand 'machete metal', original si brutal.

In septembrie 1990 a fost lansat un 7 nch bizar sub egida unei case de discuri independente si total necunoscute ce a ajuns pe rafturile din S.U.A. Toate piesele erau cantate in limba spaniola iar muzica era catalogata drept cea mai extrema de pana atunci. Nu a durat mult pana cand distribuitorii au inceput sa primeasca comenzi din partea unor indivizi care transporatu albumele direct in Mexic sau in alte tari din America Latina.

Roadrunner Records a decis sa lanseze albumele Matando Gueros in 1993 si Rasa Odiata in 1995, iar de atunci Brujeria a devenit reprezentantul scenei underground latine. Nu a durat mult pana cand numele Brujeria s-a raspandit international. Traficanti de droguri, lideri de gherila erau deseori vazuti purtand tricouri cu Brujeria. Fomratia a devenit atat de cunoscuta incat a ajuns pe primul loc in topul Radioactiva, cel mai popular si comercial post de radio in Mexic.

Bujeria se bucura de notorietate internationala desi au refuzat deseori sa concerteze live, sa foloseasca nume reale, sa ofere interviuri sau sa pozeze fara masti.

In Brujeria au activat de-a lungul anilor membri din Fear Factory, Napalm Death, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir si chiar Faith No More.

La Bucuresti formatia va ajunge in formula clasica alaturi de legendarul Jeff Walker (Carcass), Shane Embury (Napalm Death) si Daniel Erlandsson (Arch Enemy).

Biletele au fost deja puse in vanzare si se gasesc la urmatoarele preturi:

- 40 lei (pana pe 1 noiembrie) - OFERTA A EXPIRAT
- 50 lei (pana pe 1 decembrie)
- 65 lei (dupa 1 decembrie si la intrarea in club)

Punctele de distributie sunt:

Bucuresti - Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.

Cei ce doresc sa comande online o pot face in continuare pe metalhead.ro/bilete. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

0 comentarii: