Relansarea site-ului www.florindobre.ro

Marti, 13 noiembrie 2012, la 3 ani de la lansarea primei colectii numite ,,Debut’’, Florin Dobre si-a rescries povestea, de data aceasta virtual, prin relansarea site-ului personal www.florindobre.ro
Povestea
completa a acestor ani a fost transferata si in mediul on-line pentru a ajunge cat mai aproape de publicul sau. Astfel, designul minimalist creat de Razvan Mic , centreaza atentia utilizatorului direct asupra continutului.

Tot aici pot fi vizualizate rezultatele tuturor colaborarilor de-a lungul timpului, cu care Florin Dobre se mandreste precum videourile extraordinare semnate de regizorul Alex G..., campaniile foto dezvoltate in stilurile atat de bine definite ale lui Ionut Staicu, Gabriel Hennessy sau Vali Barbulescu pana la ineditele colaje ale lui Ion Barladeanu, colaborarile stilistice ale lui Philippe Guillet in colectiile « Debut », « Love the punk » si « Once upon a time », participarea extraordinara a lui Peter Brooks in calitate de hairstilist si nu in ultimul rand modelele masculine din cadrul show-urilor, detinatori de portofolii de exceptii pe catwalk-urile internationale.
Gazda perfecta pentru acest eveniment a fost lounge-ul Loft, cladirea Metropolis Center, unde Vali Barbulescu, Alex Velea, Cornel Lazia, Jojo, Mandinga, Narcotic Sound s-au alaturat celor mai atasati fani ai lui Florin Dobre. Proiectiile si setul acustic au apartinut celor de la Les Ateliers Nomad iar performanta muzicala celor de la Moonlight Breakfast, More Retro Than Electrio si NotSoCommon Dj.

0 comentarii: