Energiea Pub: Jazzy Nights - Mara & KSA - 29 noiembrie

Jazzy Nights @ Energiea
Joi – 29 noiembrie – cu Mara & KSA, live in concert

Joi pe 29 noiembrie, orele de program se incheie la Energiea cu Jazzy Nights – seara de decompresie dupa o saptamana creativa, aproape completa.
Te asteptam in str. Brezoianu nr.4, dupa ora 22:00 cu gustari muzicale variate, acordabile la o atmosfera light si conversatii in ton cu atitudinea impusa de una dintre cele mai apreciate voci Jazz si nu numai, pe plan national – Mara, alaturi de KSA – Kult Studio Artists (Paul Ilea – clape, effects – producatorul si compozitorul proiectului Mara; Sasha Negara – clarinet, percutii; Melak – percutii, effects), live in concert. Intrarea este libera.

Jazzy Nights inseamna atmosfera de bistro si muzica live ce suplimenteaza discutii indraznete. Seri de joi in care vocea si instrumentatia ofera coloana sonora perfecta pentru cine tarzii si a caror finalitate include mereu dans si antren fara inhibitii. Pe baza unei retete lejere, cu ingrediente alese cu atentie din scena locala Jazz, Funk sau Soul.

Pentru Mara, viata artistica s-a desfasurat pe parcursul a peste 10 ani sub zodia colaborarilor inedite cu diverse proiecte relevante pe scena muzicala din Romania: Subcarpati, Baba Novac, NSK, Nemos, Electric Brother, Blazzaj, 4Given, Vama Veche, Zob, Blanoz, Zum si mai recent Sensor. In urma acestor explorari ale principalelor genuri care se manifesta pe scena romaneasca, Mara a acumulat suficienta seva creativa pentru a sti exact ce vrea de la albumul de debut si pentru a cauta sa ia parte la un act artistic revelator, reusind sa experimenteze pana la momentul in care se poate exprima pe sine fara compromis…
Cuvantul de ordine ce caracterizeaza prestatiile live ale Marei alaturi de KSA este „autentic”. O colaborare alchimica perfecta ce ne invita într-o calatorie spirituala, pe parcursul careia vibram in ritmuri de Nu-Jazz, Trip-Hop cu mici intruziuni Ethno si Pop, totul impachetat intr-o productie complexa si rafinata ce construieste alaturi de vocea catifelata a Marei o structura sonora armonica.



Provoked by Grolsch.
Accesul la concert este liber.

Energiea – Stabiliment de informare si experiment urban
Str. Brezoianu nr. 4 – parter
www.energiea.ro
Tel.: 07ENERGIEA (0736374432)

0 comentarii: