SubSol Bar: Hot Cassandra (dj set) - 16 noiembrie

Vineri facem cunostinta cu Casandra! Hot Casandra!
Voi va pregatiti pantofii de dans, iar noi ne ne ocupam de voia buna, cocktailuri ce vor aduce multe zambete si sunete alese.

Va asteptam cu chef de dans la purtator!
_______________________________________________________

Paul Ballo, producătorul, muzicianul și vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este un nume cunoscut publicului român și nu numai de pe parcursul carierei sale ca toboșar în trupele Go To Berlin, The Amsterdams și Kumm.

EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “ Early Nightmares”, aflat la granițele dintre synth-pop, new wave și electronica, conține cinci piese si este disponibil la vânzare pe suport digital din 9 noiembrie 2011. Lansarea EP-ului din București a fost precedata de un turneu în cele mai importante orașe din țară.

Hold Me Tight, a fost inclus si in playlistul BBC. Piesa a fost ascultata de echipa care realizeaza emisiunea BBC Radio York’s Introducing Show si care a decis ca Hold Me Tight sa fie inclusa in playlistul lor la sfarsitul lunii aprilie. Emisiunea este difuzata in fiecare sambata seara si se canalizeaza pe descoperirea de noi talente, trupe si artisti locali, dar si internationali.

Hold Me Tight este cel de-al doilea single extras de pe EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “Early Nightmares”. Dupa ce piesa Larissa a urcat rapid in topul Radio Guerrilla, Paul Ballo a ales piesa Hold Me Tight (o colaborare cu Bianca Ionescu)ca nou single, cu atat mai mult cu cat Bianca Ionescu este chiar mama sa.

http://facebook.com/HotCasandra
http://youtube.com/HotCasandra
http://soundcloud.com/Hot-Casandra

Guest ► Paul Masters ►
http://soundcloud.com/paul-masters-2011/

0 comentarii: