Joi - Macy Gray la Sala Palatului

Mai sunt cateva zile pana la concertul Macy Gray. Starul american le pregateste fanilor aproape doua ore de coveruri & greatest hituri, un show colorat, viu, extravagant si nonconformist. Accesul in Sala Palatului va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00, cu Moonlight Breakfast (RO) in deschidere. Un spectacol organizat de Events.
Macy Gray va ajunge in Bucuresti chiar in ziua concertului programat la Sala Palatului, pe 22 noiembrie. Artista si-a dorit sa fie rasfatata in backstage cu bomboane si biscuiti cu ciocolata, lichior, vin rosu,  sucuri de portocale si merisoare si... chipsuri. In dressing, fotolii confortabile, sofa, si, foarte important, CD player ca sa-si asculte muzica favorita.
Macy Gray va sustine un recital de aproape doua ore, care va include atat hiturile care au consacrat-o, precum „I try”, „Sweet Baby”, „Sexual Revolution”, cat si piese de pe albumul „Covered” (2012). Discul include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum  “Nothing Else Matters” (Metallica), “Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), “Creep” (Radiohead), “Teenagers” (My Chemical Romance),  “Sail” (Awolnation) sau “Wake Up” (Arcade Fire).
Compozitor talentat, interpreta stralucita, mama a trei adolescenti,  Macy Gray a depasit cu mult asteptarile fanilor si predictiile industriei muzicale inca de la inceputul carierei, cu albumul sau de debut din 1999, „On How Life Is”, o adevarat carte de vizita muzicala, care a produs hitul „I Try”. Atat CD-ul, cat si single-ul au fost hituri masive la nivel mondial si au dat startul unui parcurs ce include acum doua premii Grammy, doua premii MTV, peste 20 de milioane de albume vandute, precum și o cariera infloritoare in cinematografie.
Biletele sunt in continuare disponibile la preturile de 220, 170, 140 si 110 lei. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.
Un eveniment recomandat de Magic FM si sutinut de Prima TV.

0 comentarii: