Colaborarea dintre Selectro si Expirat & Other Side ia sfarsit odata cu luna noiembrie

Exista o regula nescrisa care spune ca toate lucrurile bune trebuie sa se sfarseasca la un moment dat. A venit momentul sa spunem acelasi lucru si despre colaborarea dintre clubnight-ul Selectro si Expirat & OtherSide Club.

Pe aceasta cale, facem publica incetarea desfasurarii evenimentelor Selectro in spatiul OtherSide din strada Brezoianu nr.4 din capitala, incepand cu data de 15 noiembrie 2012.
Selectro si Expirat & OtherSide au ales de comun acord sa puna punct colaborarii si sa mearga, fiecare, pe un drum separat in cadrul scenei de club bucurestene. Decizia este rezultatul unor deliberari de durata, este motivata integral de dorinta de a progresa, de a aduce un aer proaspat atat identitatii clubnight-ului Selectro cat si a serilor de miercuri din Expirat & OtherSide si este considerata de catre ambele parti implicate ca fiind o mutare pozitiva.

Despartirea este una amiabila si marcheaza sfarsitul unei ere si al unei asocieri de durata ce a furnizat publicului bucurestean exclusiv muzica electronica de calitate.

Colaborarea s-a tradus in 7 ani de petreceri saptamanale in care line-up-urile Selectro si pupitrele din Expirat si OtherSide au gazduit un numar impresionant de artisti relevanti atat pe scena nationala cat si pe cea internationala. 7 ani in care Expirat & OtherSide a oferit o platforma de dezvoltare pentru clubnight-ul Selectro si in care Selectro, la randul sau, a consolidat pozitia Expirat & OtherSide pe harta cluburilor relevante pentru scena de muzica electronica: Breakbeat, House, Techno sau Electro din Romania. 7 ani care au trecut in dreptul Selectro @ Expirat & OtherSide doua premii consecutive pentru „Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri in Romania” in cadrul Nights.ro Awards 2011 si 2012.

Dorim sa multumim pe aceasta cale artistilor, publicului, partenerilor media si tuturor celor care au sustinut aventura Selectro in Expirat & OtherSide, din 2005 pana in prezent.
Dupa data de 15 noiembrie, Selectro continua aventura electronica in Bucuresti. O relansare a clubnight-ului este programata pentru sfarsitul anului in curs / inceputul anului viitor, iar mai multe detalii despre viitoarele evenimente vor fi anuntate la momentul potrivit. Selectro a pornit la drum ca o emisiune radio si va ramane in continuare in FM. In fiecare miercuri, pe Dance FM, dupa ora 22:00.

In Expirat, serile de miercuri continua cu Alternativa – trupe consacrate sau newcomer bands, in concert in fiecare saptamana. Dupa concerte: Stefan cu playlisturi Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Va multumim. Keep on partying!

0 comentarii: