A Vision of Elvis - 8 februarie - Hard Rock Cafe

Astazi se implinesc 78 de ani de la nasterea regelui rock’n’roll-ului, ELVIS PRESLEY. Mostenirea sa muzicala este mai vie ca oricand si continua sa isi puna amprenta asupra a generaţii intregi.

Spectacolele tribut sunt unul din elementele ce contribuie la perpetuarea amintirii regelui, iar showul A VISION OF ELVIS, cel mai bine cotat tribut ELVIS din lume ajunge la Bucuresti exact de azi intr-o luna. Reprezentaţia, ce il are in prim plan pe Rob Kingsley, va avea loc pe 8 februarie la Hard Rock Cafe.

Showul A Vision Of Elvis se bucura de aprecieri din partea lui Ed Bonja, cel care a indeplinit atribuţiile de fotograf oficial si road manager chiar pentru Elvis Presley. 
Ed Bonja, care a lucrat cu si pentru Elvis Presley la peste 1000 de spectacole, in perioada 1970 – 1977, caracterizeaza showul A Vision Of Elvis, astfel: „Imediat ce concertul incepe publicul se imbarca intr-un carusel al emoţiilor si calatoreste in timp, prin intermediul lui Rob, care intruchipeaza o adevarata Vision Of ELVIS. Pe scena, Rob arata si canta ca Elvis, dar ceea ce este si mai uimitor este faptul ca reuseste sa captureze insasi esenţa lui Elvis – carisma si gesturile lui. 

Piese precum „That’s Allright Mama,” „Blue Suede Shoes” sau „Jailhouse Rock,” care intruchipeaza spiritul efervescent al anilor 50-60 se succeda cu melodiile rascolitoare precum „Love Me Tender”, „Are You Lonesome Tonight” sau „Suspicious Minds”, intr-un show spectaculos si impresionat.

A Vision Of ELVIS recreaza spectacolele regelui intr-o maniera fidela si plina de respect, deoarece Rob Kingsley considera posibilitatea de a-si omagia idolul prin fiecare concert tribut drept un privilegiu. Profunzimea abordarii si acurateţea detaliilor definesc apariţiile lui Rob, fapt scos in evidenţa si prin vestimentaţia de scena a lui Rob. Costumele sunt produse in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecţionat faimoasele jumpsuit-uri purtate de Elvis Presley insusi, in cadrul apariţiilor din anii 70.   

Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestaţiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalţi artisti de profil.

In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Rob Kingsley este cotat ca un showman desavarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentaţie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera electrizanta a unui show al regelui. 

Spectacolul face parte din seria Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe, in cadrul careia va ajunge la Bucuresti, pe 1 martie, si reprezentaţia A VISION OF MERCURY, ce il are in prim plan pe foarte indragitul solist Joseph Lee Jackson.

Pentru Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun in vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru ambele reprezentaţii.

Bilete pentru o zi:
VIP - 120 RON – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I - 80 RON – loc in faţa scenei
Categoria II - 60 Ron – loc in sala

Abonamente valabile pentru cele doua spectacole:

Categoria VIP - 220 RON - poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I  - 140 RON - loc in faţa scenei
Categoria II  - 100 RON - loc in sala

Biletele sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.rowww.blt.rowww.bilete.ro si www.myticket.ro.


Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

0 comentarii: