Tribut Bob Marley by El Negro in Fabric - 22 februarie

Tributul BOB MARLEY by EL NEGRO, cel mai de succes show reggae din Romania, sustinut de artisti autohtoni, ajunge anul acesta la cea de a saptea editie. Cei care iubesc acest gen muzical sunt asteptati pe 22 februarie in Club Fabrica. 

Memoria lui BOB MARLEY si spiritul liber ce il caracteriza pe muzicianul ce a oferit lumii hituri precum: “No Woman No Cry,” “Could You Be Loved,”  “I Shot The Sheriff,” sau “One Love” va fi celebrat de EL NEGRO & friends intr-un show total, ce va recrea atmosfera perioadei de aur a curentului reggae.

EL NEGRO a luat fiinta in februarie 1999 si s-a impus pe piata muzicala romaneasca
cu un sound nou, aparte si fresh, insotit de un mesaj orientat spre probleme sociale, de identitate si evadari din cotidianul din ce in ce mai rutinat.  Daca in primii ani de existenta identitatea trupei este data de melodia „Mi-e dor de tine”, piesa „Ploaia”, lansata in anul 2005, ii propulseaza in topurile radiourilor si devine noul reper sonor al formatiei ce reuneste muzicieni rafinati: Bogdan Negroiu (voce si chitara), Daniel "Beavis" Olteanu (tobe, samplers), Vlad "Dalto" (bass), Helenne Munteanu (backing vocal), Cristi Chelsoi (chitara), Sofian Miron (saxofon) si Alexandru Borsan (keyboards) sunt cei 7 membrii EL NEGRO care, pe 22 februarie va asteapta in Club Fabrica la un regal BOB MARLEY.

Pentru concertul tribut BOB MARLEY by EL NEGRO sunt in vanzare bilete la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro si  www.blt.ro.

0 comentarii: