GensDuBien ep.3 : Nae Caranfil - 30 ianuarie

Miercuri, 30 ianuarie 2013, de la orele 19:00, GensDuBien, comunitatea oamenilor de bine, vă invită la o seară specială:

Episodul 3 din seria de evenimente dedicate oamenilor de bine îl are ca invitat pe unul dintre cei mai iubiți regizori români, domnul Nae Caranfil.

Regizor, scenarist, actor și autor al coloanelor sonore ale unora dintre filmele sale, domnul Nae Caranfil este înainte de toate un povestitor de excepție, care își seduce publicul încă de la primul cadru și îl ține fermecat, cu sufletul la gură, până la apariția genericului de final.

În deschiderea serii, de la ora 19:30 vom proiecta producția ce a reprezentat filmul său de debut „È pericoloso sporgersi”.Prezentat la Quinzaine des Réalisateurs, la ediţia din 1993 a Festivalului de la Cannes, câştigător al marelui premiu la Festivalul de Film Forum de la Bratislava, premiat de critici la Festivalul de Film de la Montpellier şi câștigător al premiului special al juriului la Festivalul de Film La Baule, filmul este una dintre comediile românești recomandate de orice cinefil „cu pretenții”.

Proiecția va fi urmată de o discuție liberă, lipsită de prejudecăți, în compania domnului Nae Caranfil, în care vom încerca să vă prezentăm persoana din spatele regizorului de succes.

Deoarece numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți o rezervare la numărul de telefon 0727.929.583 sau la adresa de e-mail: gensdubien@gmail.com.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

0 comentarii: