Nimeni nu-i perfect - 29 ianuarie - Palatul Copiilor

Asa cum sugereaza si numele, “Nimeni nu-i perfect” este o comedie savuroasa, perfect adecvata pentru a ne incalzi sufletul si a ne descreti fruntile. Silviu Biris, Andreea Sofron si Eugen Cristea se reunesc sub bagheta regizorala a maestrului Radu Beligan, intr-o piesa in care intriga incalcita, de inspiratie franceza, se imbina cu umorul sentimental de tip englezesc, iar emotia si divertismentul se impletesc cu reflectia matura.

Hazul se naste din situatiile in care este pus personajul principal, un statistician cu o viata monotona, care scrie in tipul liber romane siropoase. Norocul pare sa ii surada cand o lucrare a sa starneste interesul unei edituri, dar lucrurile se complica atunci cand, iese la iveala faptul ca materialul poate fi publicat doar daca apartine unei…autoare. Statisticianul face un gest imprevizibil, deghizandu-se in femeie, pentru o intalnire cu sefa editurii, dar provocarile destinului nu se opresc aici: barbatul este cuprins de o pasiune devastatoare fata de atragatoarea doamna, iar situatiile amuzante se succeda in cascada, pana la finalul reprezentatie, care constituie o adevarata sesiune de terapie prin ras.

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

In decursul lunii ianuarie  iubitorii de teatru sunt asteptati la Palatului National al Copiilor si pentru urmatorele reprezentatii:

Straini in noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 27 ianuarie – doua reprezentatii: ora 16.00 si ora 19.00
Confesiuni despre viata si arta (Radu Beligan) – 30 ianuarie ora 19.00
Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

0 comentarii: