Hard Rock Cafe: A Vision of Elvis - 8 februarie

Showul A Vision Of ELVIS, care va ajunge la Bucuresti pe 8 februarie, se bucura de aprecieri din partea lui Ed Bonja, cel care a indeplinit atributiile de fotograf oficial si road manager chiar pentru Elvis Presley. Ed Bonja, care a lucrat cu si pentru Elvis Presley la peste 1000 de spectacole, in perioada 1970 – 1977, caracterizeaza showul A Vision Of Elvis, astfel: „Imediat ce concertul incepe publicul se imbarca intr-un carusel al emotiilor si calatoreste in timp, prin intermediul lui Rob, care intruchipeaza o adevarata Vision Of ELVIS. Pe scena, Rob arata si cânta ca Elvis, dar ceea ce este si mai uimitor este faptul ca reuseste sa captureze insasi esenta lui Elvis – carisma si gesturile lui. 

Piese precum „That’s Allright Mama,” „Blue Suede Shoes” sau „Jailhouse Rock,” readuc la viaţă spiritul efervescent al anilor 50-60 şi se succeda cu balade rascolitoare precum „Love Me Tender”, „Are You Lonesome Tonight” sau „Suspicious Minds”, intr-un show spectaculos si emotionant.

A Vision Of ELVIS recreaza spectacolele regelui intr-o maniera fidela si plina de respect, deoarece Rob Kingsley considera posibilitatea de a-si omagia idolul, prin fiecare concert tribut, drept un privilegiu. Profunzimea abordarii si acuratetea detaliilor definesc aparitiile lui Rob, fapt scos in evidenta si prin vestimentatia de scena. Costumele sunt produse in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat faimoasele jumpsuit-uri purtate de Elvis Presley insusi, in cadrul aparitiilor din anii 70.   

Artistul britanic Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Rob Kingsley este cotat ca un showman desavarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera electrizanta a unui show al regelui. 

Spectacolul face parte din seria Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe, in cadrul careia va ajunge la Bucuresti, pe 1 martie, si reprezentatia A VISION OF MERCURY, ce il are in prim plan pe foarte indragitul solist Joseph Lee Jackson.

Pentru Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe sunt in vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru ambele reprezentatii.

Bilete pentru o zi:
VIP - 120 RON – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I - 80 RON – loc in fata scenei
Categoria II - 60 Ron – loc in sala

Abonamente valabile pentru cele douaspectacole:
Categoria VIP - 220 RON - poster, intâlnire & poza* cu artistul
Categoria I  - 140 RON - loc in fata scenei
Categoria II  - 100 RON - loc in sala

Biletele sunt disponibile in toatareteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângaMcDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.rowww.blt.rowww.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

0 comentarii: