Fii star pentru o zi cu Bad Boys Blue

Le-ai fredonat hiturile, ai dansat pe muzica lor si tot alaturi de ei ai cunoscut fiorii primei iubiri. Acum ai ocazia sa ii vezi live, intr-un spectacol electrizant, plin de hituri romantice - un dar perfect pentru Ziua Indragostitilor! E timpul sa dai frau liber amintirilor si sa fii star pentru o zi: trimite o fotografie din anii ”80, cu tine si perechea ta, un mesaj de dragoste sau cateva versuri dedicate persoanei pe care o iubesti si devii parte din show: imaginile si mesajele vor fi proiectate la inceputul spectacolului BAD BOYS BLUE, intr-un colaj ce va crea atmosfera perfecta pentru melodiile care ti-au insotit adolescenta: "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay."

Fotografiile si mesajele sunt asteptate pe adresa events@kompasevents.ro pana la data de 10 februarie.

Trupa CLASS, adevarat trend-setter in muzica autohtona, va avea statutul de invitat special si iti va trezi pofta de dans cu hituri precum: “Raspuns”, “A dui, doina” prima piesa etno-dance din muzica romaneasca, “Luna mi-a zambit,” care a devenit cea mai difuzata melodie romaneasca a anului 2003, “Intr-o zi”, “Ocean in Desert” sau “Castel de nisip”.

Iar pentru ca distractia sa fie completa, spectacolul va fi urmat de program disco in care se vor succeda cele mai indragite hituri ale acelei perioade. Ia-ti perechea, vino la BAD BOYS BLUE si fi gata de dans pe 15 februarie la Cinema Patria!!

Pentru concertul BAD BOYS BLUE & CLASS sunt in vanzare 4 categorii de bilete:

Categoria VIP – 250 RON (intalnire & poza cu artistul, CD & afis cu autograf)
Categoria I – 200 RON
Categoria II – 150 RON
Categoria III – 100 RON

Biletele pentru regalul muzical, gazduit de Cinema Patria pe 15 februarie 2013 sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro,www.myticket.ro

0 comentarii: