Florin Dobre - lansare colectie toamna - iarna 2013



Vineri, 18 ianuarie 2013, ora 2 pm, Florin Dobre va prezenta Panta Rhei – colectia toamna/iarna 2013. Evenimentul va fi gazduit de ambasada Romaniei la Paris, in cadrul Salii Bizantine situata in una din cele mai frumoase cladiri istorice din Paris, Palatul Behague.   

« Panta Rhei » sau « Totul curge »  este conceptul prin care designerul declaseaza un semnal de avertizare asupra lucrurilor bune ale calatoriei noastre, sa nu uitam valorile de baza si sa pastram ceea ce conteaza cu adevarat.

Panta Rhei surprinde insasi esența degradarii. De fapt, designerul subliniaza prin colectia sa o involuție a societății, trecand de la personaje frumoase, ilustrate prin tinute aproape perfecte (simetrie impecabila, tipar curat, tesaturi naturale) până la cele dominate de dezumanizare. Caracterele par ca se descompun încetul cu încetul prin trecerea de la texturi, materiale si culori naturale, de bază catre materialele dure: metal, sticla, piele, culori puternice, toate inchegate in compozitii spectaculoase.

0 comentarii: