Clip si album nou Depeche Mode

Pe 26 martie va aparea pe piata albumul Delta Machine, cel de-al treisprezecelea material discografic din cariera trupei Depeche Mode. Evenimentul va fi precedat de lansarea, pe 1 februarie, a videoclipului pentru primul single intitulat „Heaven”. Delta Machine este primul album al trupei lansat dupa o pauza de aproape patru ani, acesta urmand a fi promovat in cadrul unui turneu european ce va include si Romania. Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe Arena Nationala, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.
Primavara aceasta, fanii Depeche Mode se pot bucura de revenirea pe plan discografic a trupei preferate, odata cu lansarea celui de-al treisprezecela album intitulat Delta Machine, ce va avea loc pe 26 martie. Totodata, in mai putin de o saptamana, pe data de 1 februarie, va fi lansat pe VEVO videoclipul piesei Heaven, primul single al albumului. Pe langa CD-ul in format clasic, Depeche Mode va lansa albumul Delta Machine si intr-o editie deluxe, alaturi de alte patru piese si o brosura de 28 de pagini ce va include in exclusivitate o serie de fotografii realizate de celebrul Anton Corbijn, un vechi colaborator al trupei.

Albumul Delta Machine a fost inregistrat anul trecut in Santa Barbara (California) si New York, fiind produs de Ben Hillier, care de-a lungul timpului a lucrat cu nenumarati artisti precum U2, Blur sau The Editors. De compunerea pieselor s-au ocupat indeaproape cei doi membrii ai trupei, Martin Gore si Dave Gahan, amandoi declarandu-se extrem de entuziasmati de produsul final. „Scrierea versurilor pentru acest album a fost dificila deoarece mi-am dorit ca intreaga colectie sa fie extrem de moderna. Vreau ca oamenii sa se simta bine cand asculta acest material, sa-si gaseaca linistea interioara. Are cu siguranta ceva magic” a declarat Martin Gore.

„Odata cu acest album ne-am schimbat complet ideea pe care o aveam despre crearea unui album. Cand intampinam dificultati si realizam ca acesta incepe sa sune mult prea normal, o luam de la zero si ii oferim cu adevarat acel sound organic Depeche Mode. Abia astept ca fanii nostrii sa-l asculte.” a adaugat Dave Gahan.

Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta. Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Nationala. Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi: 135 (Gazon B), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei in tribune si peluza, biletele de la Gazon A fiind epuizate complet, Gazon B si categoria de 435 lei fiind urmatoarele care se apropie de sold-out.

Tracklist Delta Machine:
STANDARD:
1 Welcome To My World
2 Angel 3 Heaven 4 Secret To The End 5 My Little Universe 6 Slow 7 Broken 8 The Child Inside 9 Soft Touch/Raw Nerve 10 Should Be Higher 11 Alone 12 Soothe My Soul 13 Goodbye
EDITIA DELUXE: (includes hardcover 28-page booklet)

DISC 1 1 Welcome To My World 2 Angel 3 Heaven 4 Secret To The End 5 My Little Universe 6 Slow 7 Broken 8 The Child Inside 9 Soft Touch/Raw Nerve 10 Should Be Higher 11 Alone 12 Soothe My Soul 13 Goodbye
DISC 2
1 Long Time Lie 2 Happens All The Time 3 Always
4 All That's Mine


Tracklist CD „Heaven”
“Heaven” CD SINGLE: 1 Heaven
2 All That's Mine (b side bonus track)

“Heaven” CD MAXI:
1 Heaven
2 Heaven (Owlle Remix)
3 Heaven (steps to heaven rmx)
4 Heaven (Blawan Remix)
5 Heaven (Mathew Dear vs Audion Remix)

0 comentarii: