Fritz Kalkbrenner mixeaza in Kristal Glam Club - 19 ianuarie



Fritz Kalkbrenner, invitat in premiera in Romania, va mixa in club Kristal, pe data de 19 ianuarie. Evenimentul face parte dintr-o serie de concerte, din cadrul turneului Sick Travelling World Tour 2013. Albumul a fost lansat in octombrie 2012, la label-ul berlinez SUOL .


Turneul  va incepe in luna ianuarie in  Varsovia, Bucuresti fiind urmatoarea oprire, continuand cu orase precum Paris, Londra, Lile, Shanghai, Praga, Amsterdam,Barcelona sau de ce nu Singapore?
Din line-up mai fac parte Negru, Gully si rezidentul Kristal Club, Mahony.
La doi ani, dupa extraordinarul sau album de debut „Here Today, Gone Tomorrow” , Fritz Kalkbrenner face urmatorul pas mare in cariera sa, cu cel de-al doilea album, „Sick Travelling”.  O infuzie eclectica de sound-uri, de la soul la funk, de la hip-hop la house, toate  aceste idei si sunete, Fritz le-a combinat si fuzionat intr-un sound unic si puternic, sound-ul Fritz Kalkbrenner.
Cele treisprezece piese de pe album, inregistrate in noul studio Suol-Studios, din Berlin,  au un sound mai organic, mai matur decat piesele sale de debut. Mai multe vocale, mai multe instrumete live, inregistrate de unii dintre cei mai buni artisti din lumea intreaga, intr-un cuvant mult Suol.


Cu alte cuvinte, pregatiti-va pentru un super eveniment Funky Business, unde Fritz Kalkbrenner prin talentul sau unic de a transpune sentimentele in muzica, va face ringul de dans sa vibreze si pe noi toti sa dansam frenetic
http://www.alltimeclubbing.com/live-clubbing/425/funky-business-presents-fritz-kalkbrenner-sick-travellin-world-tour-promo

0 comentarii: