Kristal Glam Club: Mahony Bday Dash - 2 februarieDupa incredibilul success pe care l-a avut in 2012 cu  al sau album de debut BITTERSWEET, genialul producator de la mobilee records, Rodriguez Jr. este invitat in calitate de ‘special guest’ la ‘Mahony’s Bday Bash’ -  sambata, 2 februarie 2013, la Kristal Club.  
Alaturi de francezul pe care l-ati putut auzi in premiera anul trecut in Romania, la invitatia celor de la Double Damage, line-up-ul este completat de Mihai Popoviciu, Nusha, Chris Junior, si bineinteles – proaspat sarbatoritul Mahony.
Daca i-ai ascultat cu atentie productiile, ai observant déjà ca Rodriguez Jr. aka Olivier Mateu are un sound pe care il poti recunoaste dintr-o mie, chiar si in diminetile tarzii, cand nu te asteptai ca vreo amintire sa te rascoleasca prea curand.
Fie ca este vorba de un live act memorabil, de un after hours prelungit in parc, de celebrul rooftop party mobilee de la Sonar Barcelona sau de BPM Festival din Mexic, fie ca vorbim despre o alta productie geniala care ne-a bantuit toata vara sau de remix-ul unei piese ale carei acorduri starnesc senzatii euforice pe ringul de dans, Rodriguez Jr. este un producator desavarsit care ne uimeste cu fiecare release al sau.
Piesa  ‘muppet anthem’, remix-ul pentru ‘Chi this wonder up’al lui Ray Okpara sau cel pentru track-ul ‘as I keep on’ al Djuma Sound System sunt doar cateva highlight-uri care ne-au convins in ultimele luni ca 2013 nu poate incepe fara Rodriguez Jr. la Kristal Club!
See you for Mahony’s Bday Bash w/ special guest Rodriguez Jr. from mobilee records!
INTRARE
20 lei pana la ora 12:00
30 de lei dupa ora 12:00
✆ TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84
 
LINE-UP COMPLET
❆❆❆
RODRIGUEZ JR [mobilee records / Berlin]
❆❆❆
MAHONY [cyclic]
❆❆❆
MIHAI POPOVICIU [cyclic] 
❆❆❆
NUSHA 
❆❆❆

KRISTAL CLUB
Regina Elisabeta nr. 34
✆ TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84
www.clubkristal.ro

0 comentarii: