Expirat: Funkanomics (Ger) live pe 10 noiembrie

FUNKANOMICS @ EXPIRAT
Sambata, 10 noiembrie – Room 2

Riverani electronici din strada Brezoianu nr.4 – vi se pregateste ceva!

Sambata, 10 noiembrie, program de organizare cu precizie nemteasca a sunetelor din difuzoare, sub coordonarea atenta a sefului de lucrare, maistru la platane si invitat foarte special, FUNKANOMICS.

Exact, unul dintre cei trei baieti, care au intors pe dos emisfera blendurilor muzicale, intinse pe toata aria de expertiza electronica, se prezinta din nou in Bucuresti si pentru prima oara in Expirat, pregatit de destrabalare pana dimineata devreme.

Si nu oricum, ci intr-o companie cat se poate de selecta, alaturi de doi dintre veteranii sectiei „agitati” – NotSoCommonDJ si The Basstard (la singular), responsabili pentru continuarea petrecerii si pentru lansarea conceptului STUDENTS OF RHYTHM, nume sub care ii veti asculta de acum inainte si sub care promit chefuri cu extra-kick si doze impresionante de energie – si alaturi de BULLY: cam cel mai desavarsit party-maker la care ne puteam gandi, prezent la datorie cu selectii de dans pana la epuizare si scratch-uri pe banda.

Totul se intampla in Room 2 incepand cu ora 22:00, in limita capacitatii de 120 de persoane. Come early...

O petrecere de tinut minte si povestit nepotilor alimentata de Electrocord.

Despre Funkanomics:

Juwee, FxFarmer si Bobby Kudlics, cei trei bass-heads din sudul Germaniei ce au lansat in 2006 proiectul Funkanomics, s-au bucurat de un succes incredibil pe scena de dans a celor mai mari cluburi si festivaluri din lume. Sunetele lor pornesc din sample-uri recunoscute de catre orice ascultator avid de muzica si sunt completate de linii de bass precise si groove-uri placute. Este vorba despre genul de sunet ce odata pornit din difuzoare, va impinge la dans orice crowd, oricat de pretentios. 

Seturile pe care isi pun semnatura sunt demonstratii impresionante de tehnica la platane, ce se traduc prin mixing de calitate al productiilor proprii dar si printr-un melanj de piese exclusive din zona breakbeat, cu influente puternice hip-hop, funk, reggae sau electronica. Stilul lor contravine conventionalului iar materialele prezentate sunt intotdeauna atat de catchy incat va vor ramane intiparite in auz multa vreme.

Veterani ai celor mai mari scene de club din lume, au impartit pupitrele cu nume precum A.Skillz, Krafty Kuts, Dancefloor Outlaws, Gramatik, Chinese Man, Featurecast, Some DJs iar lista poate continua la nesfarsit. Seturile lor au fost material de dans pe scene precum Shambala Festival / The Fractal Forest, Fabric Club, Ministry of Sound sau Club 49.

Daniel ”FxFarmer” ne va incanta cu un set de 2 ore in care promite productii fresh, piese exclusive si o demonstratie tehnica desavarsita.

Temele se fac via:

Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus – accesul prin Expirat
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org

0 comentarii: