Concert Kempes si Rezident EX : program si reguli de access

Au mai ramas doua zile pana la singurul concert Kempes şi Rezident Ex din capitala.

Accesul in interiorul Arenelor Romane va fi permis vineri, incepand cu ora 17.00 şi se va realiza doar pe baza biletului valid. Deţinatorii de bilete VIP vor primi la intrare o braţara, ce le va permite ulterior accesul la after party.

Biletele achiziţionate pentru acest concert permit accesul o singura data in locaţie, pan­a la finalul programului evenimentului. Cei care parasesc zona de concert şi doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achiziţionarii unui nou bilet.

Biletele trebuie pastrate pe toata durata concertului.

Copii cu varsta sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceasta varsta preţul biletului se plateşte inegral.

Sunt valabile doar biletele achiziţionate online sau din centrele specializate.

In ziua concertului singurul punct autorizat de vanzare ramane casa de bilete a Arenelor Romane.

PROGRAM:
17.00: doors open
19.00: Desant
20.00: extragere caştigatori concursuri (2 chitare Fender + 1 abonamnet Sonisphere UK)
20.30: REZIDENT EX
23.00: VIP meet & greet - Ageless Club


Interdicţii şi recomandari

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.
De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-şi aduca pelerine de ploaie.

VIP meet & greet
Pentru deţinatorii de bilete VIP, sesiunea de autografe va avea loc dupa concert, in cadrul after party-ului din Ageless Club (Calea Şerban Voda 213). Accesul se va face pe baza braţarii primite la intrarea in Arenele Romane, insoţita de biletului pentru concert. Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana trebuie sa aiba propiul aparat foto.

0 comentarii: