Expirat Otherside: Selectro - 3 octombrie

SELECTRO: ADRIAN EFTIMIE, MARIKA, D-LAID, GREEG, MOONSOUND
Miercuri, 3 Octombrie @ OtherSide

Selectro se intoarce din vacanta si reincepe aventura electronica, intr-un nou format, mai compact si mai cuprinzator, la un singur pupitru in OtherSide.

In al saptelea an de existenta, clubnight-ul se reorganizeaza si propune pentru noul sezon un format ce uneste calitatea, cantitatea si diversitatea muzicala cu care v-a obisnuit in fata unui singur mixer, intr-un spatiu dedicat, construit si amenajat cu si pentru vibe, ce faciliteaza conexiunea public-DJ si despre care se poate spune cu usurinta ca a facut istorie pe scena clubbing bucuresteana.

Noul format se traduce printr-un mix castigator, simplificat de ramuri muzicale aflate la limita dintre underground si mainstream, fie ca este vorba de House, Techno, Electro sau Breakbeat.


Sezonul toamna-iarna 2012 porneste la drum miercuri, pe 3 octombrie de la ora 23:00 in OtherSide (acces independent de Expirat, prin strada Brezoianu nr.4) iar line-up-ul ii readuce la controlul sistemului de sunet pe ADRIAN EFTIMIE – unul dintre cei mai buni prieteni ai clubnight-ului, D-LAID – reprezentant de seama al sunetelor electronice de dans, alaturi de gazda MARIKA si rezidentii Selectro: GREEG si MOONSOUND.

Despre Adrian Eftimie:

Adrian Eftimie este un icon adevarat al muzicii House provenite din Romania, iar in acest sens, ne intrebam daca inca mai exista cineva care nu il cunoaste. Cu o experienta de aproape 20 de ani in radio si mixing, cu emisiuni produse pentru Radio 21, Kiss FM sau One FM, cu rezidente in cluburi ca Space sau Kristal si prezente pe scenele Ministry Of Sound – Londra, Le Souk – New York sau Buddha Bar (Sharm El Sheikh), cu productii proprii ce au facut inconjurul lumii ca Desire, City Lights sau Elevation si cu nenumarate premii la activ, printre care si distinctia pentru cel mai bun DJ roman la Nights.ro Awards, Adrian Eftimie poate fi considerat un DJ obligatoriu pentru line-up-ul oricarui festival care se respecta.

Despre D-Laid:

D-Laid este unul dintre producatorii care au pus bazele fenomenului electro al scenei autohtone. Cu peste 10 ani vechime ca DJ, D-Laid si-a perfectionat sound-ul prin prezente la pupitru in majoritatea cluburilor importante din tara dar si la festivaluri de renume. L-ati vazut pe line-up-uri alaturi de nume ca Plump DJs, Meat Katie, Deekline, Atomic Hooligan, Elite Force si lista ar putea continua. Sound-ul pe care il reprezinta in acest moment este construit special pentru a aprinde orice crowd pe orice dancefloor, D-Laid prezentandu-se mereu cu o selectie de top Breaks, Electro, Techno, Bass Music sau Dubstep, productii proprii sau piese exclusive.

Ora: 23:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus / Accesul: prin OtherSide
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org

0 comentarii: