Concurs The Cranberries - 11 octombrie

[UPDATE] Castigatorii concursului sunt: Lavinia Stoleru si Mirona Bogorodea. Detaliile pentru intrarea in posesia premiului au fost transmise pe e-mail.

[UPDATE 2] Cum nu am fost contactati de una dintre castigatoare pana in deadline-ul stabilit, am realizat o noua extragere iar al doilea posesor al intrarii single este Mihaela Pasca.

Events si Urban Things te invita la un concurs ce iti poate asigura prezenta la concertul The Cranberries programat pentru 11 octombrie la Romexpo.
Pentru a castiga una din cele doua intrari single pe care le oferim trebuie sa dai like paginii de Facebook a Urban Things  iar pe urma share la postarea ce anunta concursul sau ne lasi un mesaj cu textul "The Cranberries".

Pe 8 octombrie, via random.org, anuntam castigatorii.

Concertul de pe 11 octombrie de la Bucuresti este organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii bune. 
Ciuc Premium este berea oficiala a concertului The Cranberries in Romania. 
Biletele sunt disponibile la preturile: 220 lei - Parter Golden Ring, 160 lei - Parter Silver Ring si 130 lei - Etaj. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

3 comentarii:

momo | 25 septembrie 2012 la 13:02

the Cranberries

WILLENSKRAFT | 4 octombrie 2012 la 23:04

THE CRANBERRIES

Simona Florescu | 7 octombrie 2012 la 19:44

The Cranberries