Xtreme la B-FIT in the Street - 15 septembrie

Sâmbătă 15 septembrie, trupa de acrobați XTREME prezintă spectacolul "TRAFIC VERTICAL" în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de Stradă B-FIT IN THE STREET.


Spectacolul pregătit de XTREME este continuarea firească a primului show de teatru de stradă realizat de trupă în 2009 și intitulat "VERTICAL". Atunci, membrii trupei au creat un spectacol extraordinar de acrobație, gimnastică și dans, pe o scenă cu totul neconvențională – suspendați la 20 de metri înălțime, pe fațada Universității Naționale de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din Piața Universității.
           
Noul spectacol XTREME rămâne la înălțime, dar se mută de pe clădiri pe o structură metalică special concepută, pe cât de complexă, pe atât de originală, cu o înălțime de 14 metri. Cei opt acrobați din trupă – toți foști gimnaști de performanță, câștigători a numeroase medalii în competiții naționale și internaționale, vor sfida din nou gravitația de dragul artei, în cadrul unui spectacol plin de dinamism.

Într-un "trafic" continuu și amețitor, acrobații vor efectua salturi spectaculoase de la 14 metri înălțime, vor fi propulsați în aer cu ajutorul unei trambuline și își vor demonstra virtuozitatea mișcării prin elemente de gimnastică – toate acestea, pe verticală. Măiestria performanței lor va fi susținută de ritmurile amețitoare ale muzicii și pusă în evidență de lumini spectaculoase. Mai mult, grația dansului va înfrunta pericolul focului în cadrul unui show cu flăcări.

"TRAFIC VERTICAL" va fi prezentat în premieră absolută pentru România pe 15 septembrie, în cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă B-FIT IN THE STREET!, cel mai spectaculos eveniment marca ArCuB oferit de Primăria Municipiului București.

Proiectul XTREME este o intersectare a mai multor forme de artă – dans, muzică, teatru, acrobație și sport de performanță. Pornind de la gimnastică, XTREME realizează o combinație unică de acrobații spectaculoase și mișcări coregrafice de dans modern.
Spectacolele XTREME sunt mereu altfel. Fiecare proiect este gândit special, pornind de la coregrafie, muzică și elementele de acrobație. Fie că este vorba despre un spectacol la sol ori pe fațada unei clădiri, fie că se folosesc eșarfe, cercuri, baloane transparente sau corzi, XTREME înseamnă întotdeauna spectacol, emoție și surpriză plăcută.

0 comentarii: