Sanda Nicola sustine Generatia Tom Sawyer

După ce a promovat “Generația cu cheia de gât”, jurnalista Sanda Nicola susține “Generația Tom Sawyer”. Este vorba despre campania de promovare a filmului “Tom Sawyer”. Pelicula va rula în cinematografele din România din 12 octombrie 2012.

Sanda Nicola poate câștiga cu ușurință titlul de cea mai simpatică mătușă Polly, vedeta Digi 24 declarând la ședința foto că romanul lui Mark Twain ocupă în continuare un loc special în inima ei.
Sanda Nicola a realizat prima emisiune în direct la 17 ani, la postul local de televiziune din Deva. La terminarea liceului, în 1996, era deja corespondent PRO TV. La 19 ani a absovit BBC School of Journalism, când a descoperit că are un “simt al știrii” bine dezvoltat. De atunci a lucrat în cele mai importante redacții de știri din România (Antena 1, Realitatea TV, TVR, B1 TV). Sanda a acoperit evenimente de importanță mondială (atentatele teroriste din Londra, moartea Papei Ioan Paul al II-lea, violențele din suburbiile Parisului, decesul lui Slobodan Milosevici, alegerea lui Barack Obama președinte al SUA). Din luna martie Sanda poate fi urmărită la pupitrul știrilor Digi 24.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul “Tom Sawyer” în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viață personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film.

Până acum în campanie au participat: Gianina Corondan, Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Elena Gheorghe, Cristina Bazavan.

Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă și în cinematografele din România,  shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2 iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

Pelicula “Tom Sawyer”, filmată parțial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în țări precum Germania, Franța, Rusia și s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuția filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar și celebrii actori germani Heike Makatsch (Mătușa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).
Tom Sawyer nu se gândește decât la pozne și trăsnăi – toate acestea spre nefericirea mătușii sale, Polly, cu care trăiește în micul oraș St. Petersburg, de pe malul râului Mississippi, alături de fratele său vitreg, Sid. Deși e o misiune extrem de complicată, Polly a decis să ia asupra sa responsabilitatea de a-l crește pe Tom. Din fericire pentru Tom Swayer, are un prieten care iubește aventura la fel de mult ca și el, Huck Finn. Tom și băiatul orfan, care trăiește într-un butoi la marginea orașului, petrec fiecare clipă liberă împreună.

Distribuit de Parada Film.
Văzut de Radio Guerrilla
Recomandat de PORT.ro

0 comentarii: