Program si detalii acces concerte Il Divo si Leonard Cohen

Tinand cont de faptul ca publicul roman are experienta marilor concerte, organizatorii concertelor Leonard Cohen si Il Divo doresc sa readuca la cunostinta publicului spectator un set de reguli general valabile, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor la evenimentele culturale de mare amploare, asa cum sunt spectacolele programate pe 22 si 23 septembrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Printre regulile de baza aplicabile se numara lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roaga insistent publicul sa NU le aduca la eveniment: umbrele, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul in spatiul de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Pentru confortul spectatorilor si in general bunul mers al evenimentelor, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare. Acestea sunt situate de-o parte si de alta a Pietei Constitutiei (dinspre Bd. Natiunile Unite si dinspre Calea 13 Septembrie).

La concertul Leonard Cohen, portile se vor deschide la orele 17, iar concertul va incepe la orele 20. In urmatoarea seara, la concertul Il Divo, portile de acces se vor deschide la orele 19, iar concertul va incepe la orele 20.

Pentru ca traficul din zona sa nu perturbe accesul la evenimente, organizatorii recomanda publicului sa utilizeze transportul in comun si in special metroul (statiile Piata Unirii, Piata Unirii 2 si Izvor). Intrucat zona de concert este situata in centrul Capitalei, unde circulatia va fi temporar restrictionata, organizatorii sfatuiesc publicul spectator sa evite folosirea autoturismelor personale in vecinatate, intrucat numarul locurilor publice de parcare este foarte redus.
Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la evenimente a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza asemenea nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate plasate in proximitatea portilor de acces.

Ultimele bilete pentru concertele Leonard Cohen si Il Divo sunt puse la vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

0 comentarii: