Killing Time - selectionat la Festivalul de Film de la Varsovia

Killing Time, cel de-al treilea lungmetraj scris și regizat de Florin Piersic Jr., a fost selecţionat în competiţia „Free Spirit” a Festivalului de Film de la Varșovia (12-21 octombrie 2012).


Festivalul de Film de la Varșovia, unul dintre cele 14 festivaluri internaționale competitive acreditate de FIAPF, a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 28. Competiția „Free Spirit” salută filmele „independente, inovatoare și rebele din întreaga lume”. Killing Time va concura pentru premiul secțiunii alături de filme precum israelianul Not in Tel Aviv (Premiul Special al Juriului – Locarno 2012), americănescul Trash Dance (Premiul Special al Juriului – SXSW 2012) sau belgianul Le grand soir al iconoclaștilor Benoit Delepine și Gustave Kervern (Premiul Special al Juriului „Un certain regard” – Cannes 2012).

Comedie extrem de neagră despre doi asasini plătiți cu viziuni teribil de diferite asupra vieții și a morții, Killing Time a fost prezentat într-o avanpremieră extraordinară în cadrul Zilelor Filmului Românesc – TIFF 2012 și este considerat de selecționerii festivalului de la Varșovia drept „un omagiu adus lui Quentin Tarantino”.

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuție mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu. Killing Time este o producție independentă realizată în parteneriat de Andrei Crețulescu (Kinosseur Productions) și Dan Burlac (Elefant Film), cu sprijinul Zenith Media și cu participarea HBO Romania. Post-producția video a fost realizată la Digital Cube iar sunetul a fost mixat la Chainsaw Europe.

Filmul va fi lansat în cinematografele din România în februarie 2013.

Teaserul filmului poate fi vizionat aici: 

0 comentarii: