Bad Boys Blue - concert de Ziua Indragostitilor

Le-ai fredonat hiturile, ai dansat pe muzica lor si tot alaturi de ei ai cunoscut fiorii primei iubiri. Acum ai ocazia sa ii vezi live, intr-un spectacol electrizant ce va reaprinde flacara epocii disco-dance. BAD BOYS BLUE  trupa simbol a pop dance-ului anilor ‘80 concerteaza pe 15 februarie la Bucuresti! Vei canta alaturi de ei toate melodiile care ti-au insotit adolescenta: "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay".



Iar pentru ca distractia in stil 80s sa fie completa, spectacolul va fi urmat de program disco in care se vor succeda cele mai indragite hituri ale acelei perioade. Ia-ti perechea, vino la BAD BOYS BLUE si fii gata de dans pe 15 februarie la Cinema Patria!!



Pentru concertul BAD BOYS BLUE se pun in vanzare 4 categorii de bilete:



Categoria VIP – 250 RON (intalnire & poza cu artistul, CD & afis cu autograf)

Categoria I – 200 RON

Categoria II – 150 RON

Categoria III – 100 RON



Biletele pentru regalul anilor 80, gazduit de Cinema Patria pe 15 februarie 2013 sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro,www.myticket.ro





Bad Boys Blue a luat fiinta in 1984 in orasul german Koln, la initiativa producatorului Tony Hendrik si a sotiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum in formula de trio  (Andrew Thomas, John McInerney si Trevor Taylor - voce) si in scurt timp a inregistrat primul success la nivel European, cu piesa “You're A Woman.” Urmatorul hit, Come Back And Stay (1987) l-a consacrat pe John McInerney in postura de vocalist, fapt ce a si condus la despartirea de Travor Taylor.



Odata cu apropierea anilor 90 trupa a devenit un adevarat fenomen in toata Europa de Est, piesele lor fiind adevarate melodii simbol, in randul a generatii intregi de tineri. In anii premergatorii schimbarii mileniului formatia a trecut prin cateva schimbari de componenta. Toate formulele au fost insa construite in jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei, iar slagarele au continuat sa curga: “Lovers In The Sand”, “Kisses And Tears”, “Kiss You All Over Baby”, “Queen Of Hearts” etc.

0 comentarii: