De Craciun Project Events reduce preturile biletelor pentru concertul Andrea Bocelli

Decembrie e luna cadourilor si fiecare asteapta daruri mai mari sau mai mici de la Mos Craciun. Anul acesta, Project Events imbraca celebrul costum pentru doua zile; pe 19 si 20 decembrie aduce tuturor un cadou de suflet: reducere 25% din pretul biletelor* pentru concertul extraordinar Andrea Bocelli.

Dupa ce ani de zile zeci de mii de romani au completat petitii online cu speranta de a convinge organizatorii de evenimente sa il aduca pe marele tenor Andrea Bocelli in Romania, iata ca pe 25 mai 2013 la Romexpo fanii romani au sansa sa il vada si asculte live pe inegalabilul Andrea Bocelli.

Alaturi de Project Events pe 19 si 20 decembrie puteti deveni chiar voi Mos Craciun pentru toate persoanele speciale din viata voastra, oferindu-le un bilet la concertul anului 2013.

Doar pe 19 si 20 decembrie poti cumpara pentru cei dragi bilete* la concertul Andrea Bocelli cu reducere de 25% din urmatoarele locatii: magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center (parter) si din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Sala Palatului, BiletFan si Magazinul Muzica.

 Daca sunteti inzapeziti sau e prea frig afara, nu va faceti griji. Organizatorii au pentru dumneavoastra solutia ideala: intrati online pe www.biletoo.ro sau www.blt.ro, comandati biletele dorite si in cel mai scurt timp cadoul perfect va fi sub bradul dumneavoastra.

     Reducerea de 25% se va aplica urmatoarelor categorii de pret:
-          Categoria   I – 900 lei - pret redus 675 lei
-          Categoria  II – 750 lei - pret redus 560 lei
-          Categoria III – 550 lei - pret redus 410 lei
-          Categoria IV – 350 lei - pret redus 260 lei
-          Categoria  V – 250 lei - pret redus 185 lei
-          Zona In Picioare (fara loc) – 150 lei - pret redus 110 lei

 *singura categorie de pret care nu intra in promotie si nu va fi supusa reducerii de 25% este categoria VIP.  

~~Concertul „ANDREA BOCELLI” va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de  Project Events si European Event Service.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

0 comentarii: