Regal Vienez: Orchestra vine in Romania cu bucatar propriu

Cei 27 de instrumentisti de prima clasa care formeaza EASTERN ROYAL ORCHESTRA se pregatesc sa revina pentru a zecea oara in tara noastra. In timpul sederii de aproape o luna, in care vor strabate tara in lung si-n lat cu spectacolul REGAL VIENEZ ei vor fi insotiti de bucatarul orchestrei, care se va asigura ca muzicienii nu duc dorul preparatelor de pe meleagurile rusesti. Cu toate acestea, ei nu vor sta departe nici de mancarurile traditionale romanesti, pe care au ajuns sa le cunoasca destul de bine, in topul preferintelor situandu-se sarmalele si mamaliguta.



EASTERN ROYAL ORCHESTRA va incanta din nou publicul din Romania cu valsurile lui Strauss, dar si cu secvente muzicale bine cunoscute,  intr-o interpretare plina de pasiune si culoare, in cadrul REGALULUI VIENEZ. Spectacolul va fi insufletit de vocea vibranta a Marinei Raddis – Prim solista a Operei Nationale din Chisinau, iar impreuna cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi in tara noastra binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiaza de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.









Spectacolul va ajunge si in 10 orase din Romania, topind fiorii de gheata cu ritmuri muzicale  de o frenezie si o buna dispozitie aparte.



Turneul national va cuprinde urmatoarele orase:

20 decembrie - BȂRLAD  - Sala Teatrului

21 decembrie -  TULCEA - Sala Teatrului

22 decembrie – CONSTANTA - Casa de Cultura a Sindicatelor

23 decembrie PLOIESTI - Casa de Cultura a Sindicatelor

24 decembrie – BUCURESTI - Teatrul National

25 decembrie BRASOV - Sala Reduta

26 decembrie – FOCSANI - Sala Teatrului

27 decembrie – BACAU - Casa de Cultura a Sindicatelor

28 decembrie – IASI - Teatrul National

29 decembrie – BOTOSANI - Sala Teatrului



Biletele pentru concertele din tara se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras.   
Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Teatrul National sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro,  BLT.rosi Bilete.ro.

0 comentarii: