Expirat: Alternativa - 26 decembrie

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat
Pe 26 decembrie cu Stefan

Miercuri pe 26 decembrie, Alternativa iti propune o editie inter-sarbatori.

Adica tragem linie sub Alternative-ul momentului sau, de ce nu, al anului si ne vedem in Expirat a doua zi de Craciun pentru ultima portie de riff-uri si ritmuri de rock independent din 2012. In strada Brezoianu nr.4, dupa 22:00.

Fara concert, doar cu Stefan in spatele pupitrului si cu playlisturile sale: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Pentru aceasta editie intrarea este libera.

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

Ora: 22:00
Intrare libera
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

0 comentarii: