Deschidere Green Hours 2

Green Hours nu cedează, Green Hours se extinde! Căutați Green Hours 2!
Vă anunțăm cu plăcere ca începînd cu 15 decembrie, deschidem oficial, cu spectacolul “Confesiunile unui câine”, spațiul artistic și cultural independent, Green Hours 2. Situat pe terasa acoperită a bazinului de înot și polo Dinamo, din incinta complexului sportiv cu acelasi nume, Green Hours 2 va incerca crearea în București a (încă) unei zone de producere, prezentare și diseminare a muzicii și a teatrului contemporan, a artelor vii, indrăznețe, în mișcare.

Așa cum publicul bucurestean a fost obișnuit la sediul din Calea Victoriei 120, vor putea fi urmărite aici, pe o latură a bazinului din Șos. Ștefan cel Mare, într-o ambianță inedită, chiar insolită – perfectă deci pentru spiritul Green Hours – spectacole de teatru, concerte de jazz, world music, muzică alternativă și/sau electronică, lansări de carte, expoziții …și nu numai…
Bineînțeles, veti regăsi în Green Hours 2 stilul boem pe care îl cunoașteți, inclusiv servicii de bar prietenoase, interferate cu discount-uri artistice.
Dupa circa șase luni de la atacul inițiat de o “caracatiță” din zona restaurației bucureștene, vă comunicam că clubul Green Hours din Calea Victoriei 120, care în 18 ani de existență a inițiat o zonă a artelor și a culturii independente, își suspendă activitatea pentru public în perioada sărbătorilor de iarnă.
Spațiul din Calea Victoriei rămane în continuare la dispoziția artiștilor în aceasta perioadă, avînd loc în acest moment repetiții pentru două premiere care vor ieși la inceputul anului.
Uzurparea de către societatea Green Fusion (și a celui care sta in spatele ei) a activității de bar din spațiul din Calea Victoriei 120, ne-a dus la dificultați foarte mari, în special legate de plata chiriei și a cheltuielilor administrative.
Lupta pentru prezervarea și continuarea spiritului Green Hours, în opoziție cu rapacitatea pseudo-mafioților continuă însă și avem incredere că prin mijloace legale vom stopa abuzurile și ilegalitațile în forță la care suntem supuși.
Așadar, sambătă 15 decembrie, prieteni și public Green Hours, vă așteptăm cu drag la deschiderea noului spațiu, cu spectacolul “Confesiunile unui câine”!
Iar duminică 16 decembrie, vă asteptăm în mod special în ambele locații: public de teatru – la Green Hours din Calea Victoriei pentru spectacolul “Le salon des enfants terribles” care va avea loc de la ora 21.00 în salonul de la parterul clădirii & public de jazz – în Green Hours 2 (Șos. Ștefan cel Mare), tot de la ora 21.00, la concertul: “Aleea Cosmonauților (anii ‘60)” cu Nadia Trohin (voce), Mircea Tiberian (pian) & Cătălin Milea (saxofon), cărora li se vor alătura studenți de la Conservator – se lasă probabil cu primul jam session din Green Hours 2!

De asemenea, urmăriți programele noastre viitoare: spectacolele mai vechi și mai noi ale Teatrului LUNI, concertele și bineînțeles, evenimentele de Crăciun și Revelion pe www.greenhours.ro & pe conturile noastre de Facebook: www.facebook.com/green.hours.
Green Hours merge mai departe!
Vă mulțumim pentru atenție și pentru sprijin,
echipa Green Hours

0 comentarii: