Regal Vienez - feerie de iarna pe 24 decembrie la TNB

Spectacolul REGALUL VIENEZ, adevarata feerie de iarna, ajunge in Romania pentru al zecelea an consecutiv, oferind publicului o experienta muzicala de elita, prin intermediul prestigioasei “EASTERN ROYAL ORCHESTRA” din Sankt Petersburg. Ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss fac sa vibreze corzile subtile ale sufletului prin spectacolul extraordinar de Craciun, gazduit pe 24 decembrie 2012, incepand cu orele 19.00, de Teatrul National din Bucuresti.

Vom asculta Strauss, ne vom lasa purtati pe valurile “ Dunarii Albastre,” si vom fi invaluiti de celebrele valsuri vieneze, menite sa aduca un plus de valoare operelor din secolele precedente.

Din cadrul orchestrei face parte binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiaza de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii. Alaturi de orchestra, pe scena va fi prezenta si faimoasa soprana Marina Raddis – Prim solista a Operei Nationale din Chisinau.

Condusa de dirijorul Daniil Zaharov si de concert maestro Natalia Negruzza  din Moscova, orchestra internationala compusa din 27 de instrumentisti de prima clasa va intreprinde un turneu in marile  orase europene. Spectacolul va ajunge si in 10 orase din Romania, topind fiorii de gheata cu ritmuri muzicale  de o frenezie si o buna dispozitie aparte.

Turneul national va cuprinde urmatoarele orase:

20 decembrie - BȂRLAD  - Sala Teatrului

21 decembrie -  TULCEA - Sala Teatrului

22 decembrie – CONSTANTA - Casa de Cultura a Sindicatelor

23 decembrie PLOIESTI - Casa de Cultura a Sindicatelor

24 decembrie – BUCURESTI - Teatrul National

25 decembrie BRASOV - Sala Reduta

26 decembrie – FOCSANI - Sala Teatrului

27 decembrie – BACAU - Casa de Cultura a Sindicatelor

28 decembrie – IASI - Teatrul National

29 decembrie – BOTOSANI - Sala Teatrului

Biletele pentru concertele din tara se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras.   

Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Teatrul National sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro,  BLT.ro si Bilete.ro.

0 comentarii: