Cateva zile pana la concertul Celelalte Cuvinte din Bucuresti

Mai sunt doar cateva zile pana cand trupa Celelalte Cuvinte va sustine un concert extraordinar in Chaos Venue din Bucuresti. Evenimentul din 14 decembrie  face parte dintr-o suita de concerte prin care trupa-legenda a rock-ului romanesc sarbatoreste 31 de ani de cariera neintrerupta.
In acest final de an, trupa sustine mai multe concerte pe scenele de club din mai multe orase ale tarii, iar Bucurestiul ocupa locul prioritar cuvenit. In plus, alegerea momentului revenirii in Capitala nu este deloc intamplatoare. Cei mai vechi fani ai trupei stiu ca la jumatatea lunii decembrie, insa cu 31 de ani in urma, Celelalte Cuvinte sustinea la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, un concert ce a intrat in istorie si a fost considerat de atunci, actul oficial de nastere a trupei. Acum, la mai mult de trei decenii de la momentul respectiv, trupa se prezinta in fata fidelului publicului bucurestean pentru a sarbatori cum se cuvinte aceasta zi.



Concertul din Capitala este urmarea fireasca a spectacolelor pe care trupa le-a sustinut la jumatatea lunii trecute in Timisoara si Arad. Dupa concertul de la Bucuresti, Celelalte Cuvinte are spectacole programate la Targoviste si Craiova.

Celelalte Cuvinte isi invita fanii si iubitorii muzicii rock la concerte avand de partea sa o tehnica instrumentala desavarsita, maiestria castigata in cele peste trei decenii de activitate neintrerupta si piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).

Concertul este organizat de Phoenix Entertainment. Biletele se gasesc la vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.

0 comentarii: