Celelalte Cuvinte face "turul capitalelor"

In trei zile consecutive, trupa Celelalte Cuvinte va sustine concerte in trei mari orase din sudul tarii. Primul spectacol are loc in Capitala Romaniei (Bucuresti), al doilea se produce in capitala seculara a Tarii Romanesti (Targoviste), iar al treilea in "Capitala" Olteniei (Craiova).
Alegerea momentului revenirii pe scenele de club din mari orase ale tarii nu este deloc intamplatoare. Cei mai vechi dintre fidelii fani ai trupei stiu ca pe la jumatatea lunii decembrie, insa cu 31 de ani in urma, Celelalte Cuvinte sustinea la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, un concert ce a intrat in istorie si a fost considerat de atunci, actul oficial de nastere a trupei. Acum, la mai mult de trei decenii de la momentul respectiv, trupa-legenda a rock-ului romanesc se infatiseaza publicului din Bucuresti, Targoviste si Craiova pentru a sarbatori cum se cuvinte aceasta zi.
Astfel, vineri 14 decembrie, Celelalte Cuvinte va canta in Chaos Venue din Capitala, unde sunt asteptati sute de fani de toate varstele.

In ziua imediat urmatoare, pe 15 decembrie, gazda primitoare va fi clubul La Scriitori din Targoviste. Trupa Celelalte Cuvinte revine cu drag in orasul dambovitean dupa succesul inregistrat cu ocazia concertului de anul trecut, cand publicul a intampinat-o cu o extraordinara caldura.

Duminica 16 decembrie, trupa revine la Craiova, oras unde este asteptata de ani buni. Fidelitatea fanilor olteni ai trupei va fi rasplatita printr-un concert sustinut la Cafe Teatru Play.

Celelalte Cuvinte isi invita fanii si iubitorii muzicii rock la concerte avand de partea sa o tehnica instrumentala desavarsita, maiestria castigata in cele peste trei decenii de activitate neintrerupta si piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).

0 comentarii: