Reducere de sarbatori pentru a treia zi a fest Om BunSpiritul generos al sarbatorilor de iarna invaluie cea de a douazeci si doua editie a Festivalului National de Folk OM BUN: iubitorii acestui gen au sansa sa achizitioneze bilete cu 25% reducere pentru cea de a treia seara a evenimentului. Biletele pentru 19 decembrie se gasesc incepand de astazi pana la finalul festivalului la pretul special de 60 RON.
Seara de 19 decembrie va fi incheiata de recitalul unei figuri emblematice a folkului romanesc: Vasile Seicaru. In decursul unei cariere de peste 30 de ani artistul a oferit publicului nemumarate compozitii proprii ce si-au castigat statutul de slagare si au delectat mai multe generatii. Printre acestea se numara:  “Aruncarea in valuri”, “La adio”, “Antiprimavara”, “Actorul”, ( toate pe versuri de Adrian Paunescu ), “Dragostea  destin stravechi”, “Citeste numai la final”, “Tango retoric”, “Imbratisarea marii”, “Domnule maior”, “Viata-i viata.  banu-i ban”, “Din prea mult  sau prea putin”, “Copilul de pripas”, “In orasul cu floare de tei.”
In aceeasi seara, Evandro Rosetti, o prezenta draga celor care au cunoscut zorii folkului romanesc, revine la Bucuresti pentru a fi prezent pe scena celei de a douazeci si doua editii a Festivalului National de Folk OM BUN.
Si tot pe 19 decembrie ii veti revedea si pe Doru Stanculescu, Adrian Ivanitchi si Adrian Sarmasan

Seara de 18 decembrie inseamna o emotionanta revedere cu alti artisti de prestigiu.
Ducu Bertzi este unul din interpretii care incanta prin puritatea exprimarii muzicale. si farmecul aparte. Consacrarea sa pe scena folk se leaga de aparitiile din cadrul Cenaclului Flacara, de la jumatatea anilor 70. In peste 30 de ani de activitate, artistul a sustinut peste 4000 de concerte, in tara si peste hotare si cucerit  spectatorii cu slagare precum “Si de-ar fi,” “Floare de colt,” “Focul vanat,”  “Suflet fara chei” sau “M-am indragostit numai de ea.”
Ducu Bertzi este apreciat de public nu doar din postura de interpret folk, ci si din aceea de realizator de emisiuni radio.

Si Victor Socaciu si-a legat destinul de muzica folk inca de la mijlocul anilor “70, cand a fost cooptat de poetul Adrian Paunescu in cenaclul Flacara. Artistul a patruns in inima publicului si in panoplia marilor folkisti din Romania cu piese precum „Oameni de zapada“, „Charlie Chaplin,“  “Caruta cu flori” sau „Anii trec” , iar in decursul unei cariere de peste 35 de ani a lansat 15 albume.
Cea de a doua zi a Festivalului National de Folk Om Bun va fi intregita de recitalurile sustinute de Ada Milea, Vali Serban si Catalin Stepa.
Ziua de 17 decembrie ofera prilejul unei intalniri cu doua nume mult asteptate de publicul bucurestean: Nicu Alifantis & Alexandru Andries.
Nicu Alifantis impresioneaza prin varietatea trailor pe care le starneste in randul publicului, spectatorii considerand adesea ca: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emotiilor, zambetelor si romantismului.”
In decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzica pentru numeroase reprezentatii teatrale si a sustinut mai mai mult de 4500 de concerte. Printre cele mai iubite melodii din repertoriul sau se numara “Emotie de toamna,” “Ce bine ca esti,”„Umbra,” „Ploaie in luna lui marte,” “Dupa Melci” sau “Piata Romana numarul 9”.

Personalitate complexa a scenei romanesti, Alexandru Andries este prezent in viața muzicala de peste 40 de ani, a lansat un numar impresionant de albume, a sustinut peste 3500 de concerte si a fermecat generații intregi cu piesa “Cea mai frumoasa zi.” Muzicianul se manifesta cu succes si in postura de autor de carte, grafician, architect si profesor, iar ampla sa activitate artistica a fost recompensata in decursul timpului cu numeroase distinctii.
  
In prima zi a Festivalului National de Folk Om Bun vor mai evolua in recital: Andrei Paunescu & trupa Totusi, Florin Sasarman si Walter Ghicolescu.
Programul valabil pentru celei trei zile ale Festivalului National de Folk OM BUN, editia 2012, va fi urmatorul:
Ora 17.30: acces
Ora 18.00: concurs
Ora 19.30: recitaluri
17 decembrie:
Nicu Alifantis
Alexandru Andries
Andrei Paunescu & trupa Totusi
Florin Sasarman
Walter Ghicolescu
18 decembrie:
Ducu Bertzi
Victor Socaciu
Ada Milea
Vali Serban
Catalin Stepa
19 decembrie:
Vasile Seicaru
Evandro Rosetti
Doru Stanculescu
Adrian Ivanitchi
Adrian Sarmasan
Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci indragite a folkului autohton: Maria Gheorghiu
Pentru Festivalul National de Muzica Folk Om Bun se pun in vanzare bilete valabile pentru o zi, in valoare de 80 RON si abonamente valabile pentru toate cele trei zile, in valoare de 200 RON.
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro

0 comentarii: