A Vision of Queen - 15 noiembrie - Hard Rock Cafe

Iarna vine cu o avalansa de hituri QUEEN si cu un show electrizant pe scena de la Hard Rock Cafe: spectacolul tribut “A Vision Of QUEEN” va inseamna un regal de hituri prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddie Mercury, alaturi de trupa se de acompaniament, ce reuneste instrumentisti care reconstituie formula magica QUEEN. “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, „I Want To Break Free” sau “A Kind Of Magic” sunt doar cateva dintre piesele foarte iubite ce vor fi interpretate live, pe 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe.
 
Cu peste un deceniu de experienţa, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in faţa publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului.
 
Joseph Lee este apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.
  
Pentru A Vision Of QUEEN sunt in vanzare doua categorii de bilete:
VIP - 150 lei (poster, intalnire & poza* cu artistul) 
Categoria I - 90 lei (loc la masa, in faţa scenei)
Categoria II - 70 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III - 50 lei  (fara loc)
 
Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.
 
Biletele la preţuri promoţionale se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.ro, www.bilet.rowww.bilete.ro,  si www.myticket.ro

0 comentarii: