Coma si E.M.I.L. concerteaza in Cluj, Bucuresti, Constanta, Chisinau si Iasi

Trupele COMA și E.M.I.L. își unesc forțele pentru cea mai mare petrecere ambulantă de final de an! Traseul începe în Cluj Napoca, pentru a continua cu București, Constanța, Chișinău și Iași.

În acest fel, COMA și E.M.I.L. punctează 13 ani de evoluție permanentă, de la concertele din 2000, fără backline pe scenă până la cântări open air (împreună cu legende ale muzicii precum Deftones sau NOFX), de la concertele plătite cu doar două beri per persoană până la “prădarea” frigiderelor de protocol de la cele mai mari festivaluri din țară.

În toți acești ani, COMA și E.M.I.L. au demonstrat că se poate face muzica și independent de obiceiurile industriei muzicale autohtone. Permanent impotriva curentului, COMA și E.M.I.L. au făcut DIY albume, videoclipuri, DVD-uri, turnee și cel mai important, au realizat o legătură strânsă cu comunitatea underground din toată țara: ‘’Am pornit împreună la drum în anul 2000 și ne bucurăm că 13 ani mai târziu avem ocazia să facem acest turneu COMA și E.M.I.L. Suntem pregătiți să ciocnim beri cu toți prietenii noștri din țară în această formulă”, spun băieții.

Ambele trupe pun punct cu stil anului 2013 și se pregătesc cu albume noi în 2014.

Ne vedem în:
CLUJ NAPOCA pe 26.10 la Flying Circus
BUCUREȘTI pe 31.10 la Silver Church
CONSTANȚA pe 29.11 la Goblin
CHIȘINĂU pe 13.12 la club Albion
IAȘI pe 14.12 la Underground Pub

0 comentarii: